Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, suspendat şase luni de LPF după ce l-a jignit şi acuzat pe Florin Prunea (VIDEO)

Gigi Becali, suspendat şase luni de LPF după ce l-a jignit şi acuzat pe Florin Prunea (VIDEO)

Gigi Becali, suspendat şase luni de LPF după ce l-a jignit şi acuzat pe Florin Prunea (VIDEO)
14 Apr 2010   •   17:15

Gigi Becali a fost suspendat de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal pe o perioadă de şase luni şi a primit o amendă în valoare de 150.000 de lei, pentru declaraţii jignitoare la adresa managerului general al FC Dinamo, Florin Prunea. Tot miercuri, Comisia de Disciplinã a amânat pentru data de 21 aprilie analizarea memoriului depus de Florin Prunea privind declaraţiile fãcute la adresa sa de cãtre preşedintele grupãrii FC Timişoara, Marian Iancu.

Gigi Becali şi Marian Iancu au fost printre cei care au contestat prezenţa lui Prunea pe banca tehnică a lui Dinamo, alături de Universitatea Craiova, pe motiv că există un conflict de interese, deoarece un angajat al Ferderaţiei Române de Fotbal a participat în calitate de oficial al clubului FC Dinamo la meciul cu gruparea din Bănie. Florin Prunea a fost suspendat din funcţia de la FRF după ce s-a început urmărirea penală împotriva sa, iar în februarie a fost numit manager general al FC Dinamo.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că-i poate face felul oricând lui Prunea, mergând la DNA să-l acuze pe oficialul dinamovist că prin acţiunile sale a prejudiciat clubul din Ghencea.



Într-o altă emisiune de la GSpTV, unde era invitat şi Marian Iancu, Becali a tunat la adresa lui Florin Prunea, spunând că "nenorocitul ăsta ar trebui să stea şi el 29 de zile unde am stat eu".



Managerul sportiv al lui Dinamo anunţase că va depune memoriu la Comisia de Disciplină cu privire la acuzaţiile lui Gigi Becali că ar fi dat şpagă la arbitri. "Pentru mine, Gigi Becali nu reprezintă nimic. Am înţeles că a spus despre mine că am dat şpagă la arbitri. Poate să declare ce vrea, circul este gratis, dar voi lua atitudine împotriva sa. O să fac memoriu la Comisia de Disciplină pentru tot ce a spus despre mine acest individ. Va trebui să facă dovada că am legături cu arbitrii", a declarat Florin Prunea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Florin Prunea
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close