Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali visează la victorii cu Steaua, după înfrângerea la alegerile parlamentare

Gigi Becali visează la victorii cu Steaua, după înfrângerea la alegerile parlamentare

Gigi Becali visează la victorii cu Steaua, după înfrângerea la alegerile parlamentare
01 Dec 2008   •   15:13

Înfrânt categoric în alegerile parlamentare (vot doar din partea a 14,95% dintre alegătorii din colegiul nr. 20), Gigi Becali a revenit în domeniul în care încă mai are un cuvânt de spus. Finanţatorul Stelei a vorbit despre valoarea echipei sale, despre meciul cu Fiorentina, dar şi despre transferul fostului stelist Nicolae Dică la rivala CFR Cluj. ?Azi nu mai există suflet în fotbal. Bănuţul... Asta e meseria lor şi muncesc pe bani?, a declarat Becali, menţionând că nu îl deranjează venirea lui Dică la CFR Cluj.
Înaintea partidei cu Unirea Urziceni, ?cea mai importantă pentru stelişti?, Becali a vorbit şi despre valoarea echipei, spunând totuşi că nu îşi poate da seama acum, după câteva meciuri, cum joacă echipa sub conducerea lui Dorinel Munteanu. ?Cert este că noi nu avem o echipă legată în acest moment, aşa cum s-a văzut în Liga Campionilor. Acolo, dacă eşti o echipă mare şi vrei să câştigi un meci, te mobilizezi şi o faci. Am văzut formaţii care au făcut acest lucru, dar noi nu putem să îl facem?, a declarat Gigi Becali, citat de NewsIn.
Dacă din Liga Campionilor a fost eliminată, Steaua mai are totuşi şanse pentru un loc în Cupa UEFA, dacă învinge Fiorentina, la Bucureşti, pe 10 decembrie. ?Se vor întâlni două echipe de valoare apropiată, iar jucătorii nu vor avea nevoie de o motivare specială. Ei se gândesc singuri că trebuie să bată în aceste aşa zise finale. Sincer să fiu, mi-aş dori mult o victorie în acest meci, pentru că ne-am califica în Cupa UEFA şi am fi singura echipă din România care a ajuns în primăvară europeană?, a mai spus Becali.
Ca fapt divers, tot la capitolul dezamăgirilor de la "parlamentare", Cătălin Zmărăndescu, garda de corp a lui Gigi Becali, s-a numărat şi el printre perdanţi, fiind votat doar de 2,07% dintre alegătorii colegiului 25.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Steaua Bucuresti
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close