Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali vorbeşte despre "ţiganii de la Rapid" şi despre Istvan Kovacs, un "patriot faţă de ungurii lui"

Gigi Becali vorbeşte despre "ţiganii de la Rapid" şi despre Istvan Kovacs, un "patriot faţă de ungurii lui"

Gigi Becali vorbeşte despre "ţiganii de la Rapid" şi despre Istvan Kovacs, un "patriot faţă de ungurii lui"
23 Feb 2010   •   22:22

Într-o zi marcată de xenofobismul francezilor care au afişat în trenuri mesajul Feriţi-vă de hoţii de bagaje români şi de declaraţia lui Ladislau Boloni care sugerează că românii nu au cuvânt (de onoare), Gigi Becali a ieşit şi el la rampă cu două declaraţii deplasate.

Vorbind despre greşelile de arbitraj de la partida Steaua - Ceahlăul, patronul Stelei a declarat că arbitrul Istvan Kovacs "trebuia să discute cu cei doi căpitani şi să stea trei minute pe teren, alături de echipe, nu să se ducă la vestiare" în momentul în care suporterii au aruncat cu bulgări de zăpadă pe teren. "Noi am avut şi un 11 metri clar! Am avut mare încredere în Kovacs, dar mi-a demonstrat că este patriot faţă de ungurii lui. Nu a dat penalty pentru că e ungur. Îl felicit şi pe Tudor (n.r. Alexandru) că e român adevărat şi nu le-a dat penalty celor de la CFR la meciul contra noastră", a declarat Gigi Becali la Sportfm, citează Gazeta Sporturilor.

Ulterior, pe o altă "scenă", la GSpTV, Gigi Becali a vorbit şi de modul în care Rapid este arbitrată în ultimul timp, referindu-se la cei din Giuleşti ca fiind "ţigani". "Există o influenţă a echipelor mari. Şi Dinamo este o echipă mare, ca şi CFR sau Steaua. Rapid nu, că în ultimul timp arbitrii au cam dat în ţigani. Rapidul nu este o echipă rea, dar se îneacă la mal ca ţiganii", a spus Gigi Becali, menţionând că modul de a-i caracteriza pe giuleşteni este doar o "înţepătură" către George Copos, patronul echipei din Giuleşti.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali tigani unguri Rapid Bucureşti
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close