Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Neţoiu recunoaşte: Sunt şi câine şi oltean, dar în primul rând câine

Gigi Neţoiu recunoaşte: Sunt şi câine şi oltean, dar în primul rând câine

Gigi Neţoiu recunoaşte: Sunt şi câine şi oltean, dar în primul rând câine
Sursa foto: gigi netoiu
06 Apr 2009   •   23:01

Derby-ul campionatului pentru olteni, Universitatea Craiova - Dinamo se joacă miercuri în Bănie, şi declaraţiile de dragoste pentru cele două echipe, de o parte şi de alta, au început deja. Gigi Neţoiu, care a avut legături de-a lungul timpului cu amândouă cluburile, a declarat că se simte apropiat de amândouă cluburile, dar dacă ar fi să aleagă unul atunci ar alege "câinii roşii".
Patronul echipei oltene, Adrian Mititelu, însă, nu crede acest lucru şi consideră că a primit destule dovezi de-a lungul timpului că Neţoiu ar fi, totuşi, în totalitate "oltean":
"Neţoiu, în adâncul sufletului, ţine cu Craiova. E doljean de-al nostru şi cred că ar vrea ca Ştiinţa să învingă miercuri. Nu recunoaşte pentru că e prieten cu cei de la Dinamo, dar Neţoiu e alb-albastru până la moarte, inima lui e tot la Craiova. La 3-0 pentru noi în Ştefan cel Mare îmi făcea cu ochiul la oficială", a spus Mititelu la GspTV.
"Recunosc că atât timp cât am fost la Universitatea, să bat Dinamo era ambiţia mea cea mai mare, dar Craiova e pe locul doi în sufletul meu, după Dinamo!", l-a corectat Gigi Neţoiu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close