Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi nu scapă de "nebuni". Nici Stoichiţă nu vrea să-l lase să intre în vestiar la pauză!

Gigi nu scapă de "nebuni". Nici Stoichiţă nu vrea să-l lase să intre în vestiar la pauză!

Gigi nu scapă de "nebuni". Nici Stoichiţă nu vrea să-l lase să intre în vestiar la pauză!
Sursa foto: gigi becali mihai stoichita
18 Sep 2009   •   16:41

Surpriză neplăcută pentru Gigi Becali. Patronul din Ghencea tocmai l-a demis pe Cristiano Bergodi pe motiv că l-a umilit nelăsându-l să intre în vestiar la pauza meciului cu Tiraspol, iar acum află că noul tehnician, Mihai Stoichiţă, lucrează după aceeaşi filozofie ca predecesorul său. Noul antrenor al Stelei spune că vrea să îi impună prin contract lui Gigi Becali să nu intre în vestiarul echipei la pauza meciurilor. Greu de crezut că va reuşi, din moment ce Bergodi a fost dat afara şi catalogat drept "nebun" şi "tralala" pentru atitudinea sa.
"Relaţia dintre mine şi domnul Becali ar trebui să fie una ca între patron şi angajat, dar există anumite principii şi în cazul în care nu va fi mulţumit de mine, eu nu mă agăţ de nimic.
Nu aş accepta ca Becali să vină în vestiarul echipei la pauză, dar când voi discuta detaliile contractuale voi vorbi şi despre acest aspect. Când antrenam în ţările arabe nu am ştiut că la pauză vin 80 de şeici şi prinţi la vestiar, dar după ce am aflat, am delimitat asta prin contract.", a declarat Stoichiţă pentru gsp.
Noul antrenor este încrezător că va reuşi acolo unde alţii au eşuat, şi se bazează în acest sens pe experienţa pe care o are cu patroni obişnuiţi să joace un rol cât mai important în viaţa echipei.
"Oricum, sper să evit acest lucru", a conchis Stoichiţă.
Nu numai patronul Stelei are motive de îngrijorare, însă, deoarece şi Stoichiţă va avea de tras cu suporterii Stelei, care l-au anunţat deja că nu îl vor susţine şi că l-ar fi dorit în continuare la echipă pe Cristiano Bergodi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close