Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi trage de Bergodi, italianul trage pentru Steaua. Vine şi Dinu "Vamă" în Ghencea?

Gigi trage de Bergodi, italianul trage pentru Steaua. Vine şi Dinu "Vamă" în Ghencea?

Gigi trage de Bergodi, italianul trage pentru Steaua. Vine şi Dinu "Vamă" în Ghencea?
03 Iun 2009   •   01:41

Deşi este plecat în Italia pentru câteva zile, cu ocazia vacanţei prilejuite de meciul naţionalei de fotbal a României, Cristiano Bergodi a primit deja o ofertă din partea Stelei, pe care o va analiza cel mai probabil după 10 iunie, când îi expiră contractul cu Politehnica Iaşi.

Evenimentul dezvăluie că Renzo Rossi, impresarul lui Bergodi, s-a întâlnit marţi seara cu finanţatorul Stelei, Gigi Becali. Italianul spune că din întâmplare, însă patronul Stelei a declarat că a fost conturată oferta pe care clubul bucureştean urmează să i-o înainteze lui Bergodi, pentru ca tehnicianul să preia Steaua la finele sezonului.

Surse apropiate tranzacţiei susţin însă în Evenimentul că mutarea este ca şi făcută, astfel că Bergodi va trage tare în ultimul său meci pe banca tehnică a ieşenilor, cel cu Rapid, din Giuleşti, pentru că o victorie a Politehnicii i-ar asigura lui şi Stelei participarea în cupele europene în sezonul viitor.

Dinu "Vamă", la pachet cu Roman şi Sburlea în Ghencea?
Evenimentul mai notează că la discuţiile de marţi a participat şi Dinu Gheorghe, căruia Becali i-a propus de mai multă vreme postul de preşedinte, însă preşedintele executiv al grupării FC Braşov a negat că ar pleca în Ghencea, împreună cu mai mulţi fotbalişti, precum Roman, Cristescu, Duarte, Sburlea şi Abrudan. ?Nu am ajuns cu nimeni la nici un acord. Nu m-am mai văzut cu Gigi Becali de mult. Ce facem acum, plecăm toţi la Steaua? Îl luăm şi pe patronul Ioan Nicolae cu noi? Rui Duarte ne-ar putea părăsi după disputa cu FC Timişoara, întrucât are probleme familiale şi vrea să se întoarcă în Portugalia. În ceea ce mă priveşte, repet, vreau să rămân la Braşov, dacă această echipă se va lupta pentru un loc fruntaş. Altfel, am şi eu o vârstă şi nu pot să stau cuminte pe locul 10?, a declarat Dinu Gheorghe pentru Transilvania Expres.

Altfel, Gigi Becali a declarat înaintea meciului pe care Steaua îl va disputa la Urziceni că îi va oferi postul de antrenor şi lui Dan Petrescu, să nu spună fanii că nu a vrut el să îl aducă pe ?Bursuc? în Ghencea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close