Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gino Iorgulescu are termen până la 1 august să spună dacă vine la Rapid, pe post de preşedinte

Gino Iorgulescu are termen până la 1 august să spună dacă vine la Rapid, pe post de preşedinte

Gino Iorgulescu are termen până la 1 august să spună dacă vine la Rapid, pe post de preşedinte
20 Iul 2009   •   11:36

Grigore Sichitiu, directorul general al clubului Rapid, se află, oficial, în vacanţă în Oman. Mulţi spun însă că Sichitiu se află acolo în negocieri pentru a prelua o echipă şi că nu mai doreşte să se întoarcă la Rapid. Mai mult, George Copos consideră deja postul lui Sichitiu vacant şi îl curtează intens pe Gino Iorgulescu.

Fostul şef de la FC Naţional (Progresul Bucureşti) are termen de gândire până la 1 august să spună dacă vrea să preia destinele Rapidului. Gino Iorgulescu, în vârstă de 53 de ani, vrea să aibă putere totală de decizie şi a cerut garanţii că i se va pune la dispoziţie un buget clar pentru sezonul următor.

Gazeta Sporturilor informează că Iorgulescu ar putea primi şi acţiuni la Rapid, pe lângă funcţia numărul 1 în executivul clubului. Fostul fotbalist şi-a anunţat şi la sfârşitul anului trecut intenţia să preia clubul de la Copos. ?Dacă George nu mai are bani, să se lase! Eu aş fi dispus să preiau echipa, cu condiţia să plece toată conducerea actuală şi să-mi lase societatea fără datorii. Pot să ia şi toţi jucătorii! Eu am deja un plan de redresare?, a zis Gino în Gândul, în decembrie 2008.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close