Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Giovanni Becali: Rădoi pleacă doar dacă îmi dau eu cuvântul că nu se accidentează

Giovanni Becali: Rădoi pleacă doar dacă îmi dau eu cuvântul că nu se accidentează

Giovanni Becali: Rădoi pleacă doar dacă îmi dau eu cuvântul că nu se accidentează
27 Dec 2008   •   17:10

Saga transferului lui Mirel Rădoi continuă şi în acest sezon de transferuri, deşi şansele acestuia să părăsească Liga lui MItică se reduce pe zi ce trece. Situaţie de care este conştient şi jucătorul, care recunoaştea că dacă nu pleacă acum, este foarte posibil să îşi încheie cariera la Steaua.
"E greu să îmi fac eu o evaluare, dar cred că valorez 5-6 milioane de euro. Nea Gigi e un negociator foarte bun. Chiar dacă vrea 7 milioane, el cere 90 şi aşteaptă să vadă ce fac ceilalţi?, declara Mirel Rădoi, la gsptv, referitor la abilităţile de negociator ale naşului său, patronul stelist Gigi Becali.
Pe de altă parte impresarul Giovanni Becali transmite vărului său că cere prea mult pe Rădoi, iar pentru ca acesta să poată pleca ar trebui să mai lase din preţ. Chiar şi aşa însă îşi exprimă îndoiala în legătură cu posibilitatea unui transfer. Piedici sunt puse de accidentările, care au blocat plecarea fotbalistului.
Singura situaţie în care Rădoi ar mai putea pleca este ca Giovanni să îşi dea cuvântul că Rădoi nu se mai accidentează. "Important ca Rădoi să plece! Ori în iarnă ori în vară. Nu cred că Gigi mai poate să ia 5-6 milioane pe el. Dacă Rădoi nu a plecat la 24 de ani, atunci când multe cluburi se interesau de el, acum e mult mai greu. Numai printr-un sacrificiu de-al meu, să garantez eu pentru el că nu se accidentează. Până la urmă aş face şi asta... ", a spus Giovanni .
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close