Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gloria Bistriţa-CS Otopeni 3-1. Bistriţa scapă de ameninţarea retrogradării

Gloria Bistriţa-CS Otopeni 3-1. Bistriţa scapă de ameninţarea retrogradării

Gloria Bistriţa-CS Otopeni 3-1. Bistriţa scapă de ameninţarea retrogradării
29 Mai 2009   •   20:08

Penultima etapă de campionat a debutat cu întâlnirea dintre Gloria Bistriţa şi CS Otopeni, gazdele obţinând victoria în faţa unei echipe deja retrogradate.
Scorul a fost deschis în minutul 30 de Andrei Mureşan, în urma unei lovituri libere executate de Nalaţi. Acelaşi număr 8 de la gazde se remarcă patru minute mai târziu, în faza premergătoare celei de-a doua reuşite a bistriţenilor, Nalaţi fiind autorul centrării care i-a oferit posibilitatea lui Frăsinescu să reia balonul cu capul din opt metri şi să ridice astfel scorul la 2-0.
Golul de onoare al oaspeţilor a fost marcat de Victoraş Iacob în minutul 36, însă prima repriză nu se încheia cu amintirea celor trei goluri marcate, ci cu imaginea cartonaşelor roşii arătate de Augustus Constantin jucătorilor Rada şi Hora, după o altercaţie consemnată la centrul terenului.
Partea a doua a întâlnirii a mai lansat un gol tribunelor, Zaharia marcând cu capul de la 10 metri, după o centrare venită de pe partea stângă.
Gloria Bistriţa ocupă locul 13, cu 38 de puncte, în timp ce Otopeni se află pe 17, cu 19 puncte. Formaţia lui Ovidiu Sabău scapă astfel de gândurile negre legate de o posibilă retrogradare.
De partea cealaltă însă, regretele sunt amestecate cu resemnarea, antrenorul Liviu Ciubotariu declarând, conform gsp.ro:

"A fost o partidă foarte disputată, dar cred că victoria Bistriţei a fost meritată. Au fost mai agresivi şi au stat mai bine la capitolul finalizare. Şi noi ne-am creat ocazii. E greu să-i motivezi pe jucători când eşti practic retrogradat".

Echipele

Gloria Bistriţa: Călin Albuţ, Andrei Muresan, J. Silva, Ciucă, Frăsinescu, Velcovici, Nalaţi, Băjenaru, Hora, Sebastian Achim, Zaharia
Rezerve: Ţurcaş, Miclăuş, C. Păun, C. Petre, Borbely, Sandu Negrean, Coroian
Antrenor: Ovidiu Sabau

CS Otopeni: Bobariu, L. Ivan, Pereira Diogo, Rada, Sorin Pană, Lazici, Pîrvu, Caramarin, V. Negru, Constantin, Iacob
Rezerve: Eugen Nae, Panait, Nasser, Mărgărit, Chiacu, Ganea, Kalle
Antrenor: Liviu Ciobotariu



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gloria Bistrita CS Otopeni
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close