Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gloria Bistriţa - Dinamo 3-2. ?Câinii? sunt în pericol să nu se califice în cupele europene

Gloria Bistriţa - Dinamo 3-2. ?Câinii? sunt în pericol să nu se califice în cupele europene

Gloria Bistriţa - Dinamo 3-2. ?Câinii? sunt în pericol să nu se califice în cupele europene
17 Apr 2010   •   23:27

Problemele de lot au dat peste cap Dinamo Bucureşti înainte de meciul cu Gloria, iar "câinii" nu au reuşit să încropească o echipă suficient de bună care să câştige partida de la Bistriţa. Dinamo a pierdut meciul cu Gloria, scor 3-2, şi rămâne la 8 puncte de liderul CFR Cluj, fiind în pericol să piardă calificarea în cupele europene.

Dezertările, aparent comandate de Giovanni Becali, l-au obligat pe Cornel Ţălnar să încropească echipa pentru meciul de la Bistriţa, iar soluţia cu Andrei Cristea mijlocaş stânga şi cu Niculescu şi Niculae în atac s-a dovedit inspirată doar în debutul partidei.

Cei trei jucători au fost artizanii golului de 1-0, din minutul 12. Andrei Cristea a centrat de pe partea stângă, iar Niculae i-a recentrat lui Claudiu Niculescu dintre doi adversari. Clau-gol a reluat apoi de la nouă metri din vole, fără nicio şansă pentru Albuţ.

Gloria Bistriţa a egalat în minutul 23 prin Moraes, apoi Andrei Cristea i-a readus pe bucureşteni în avantaj din penalty, însă gazdele au reuşit din nou să revină, Vali Năstase marcând din apropiere exact înainte de pauză. În repriza secundă, elevii lui Marius Şumudică au fost mai periculoşi şi au punctat decisiv în minutul 89, când Moraes a împins mingea în poartă la o fază confuză în careul alb-roşilor.

În urma acestui rezultat, Gloria Bistriţa a urcat la şapte puncte deasupra zonei de retrogradare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gloria Bistrita Dinamo Liga I
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close