Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gloria Bistriţa - FC Timişoara, scor 3-3, în Liga I

Gloria Bistriţa - FC Timişoara, scor 3-3, în Liga I

Gloria Bistriţa - FC Timişoara, scor 3-3, în Liga I
Sursa foto: Foto: gsp.ro
04 Dec 2010   •   20:10

Echipa FC Timişoara a terminat la egalitate, scor 3-3 (1-0), meciul disputat sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, în cadrul etapei a XVIII-a, prima a returului Ligii I, informează Mediafax.
   
În minutul 18, la un corner executat de Tameş, Cisovski a deviat în faţa porţii, dar Luchin a reluat cu capul din câţiva metri în plasa porţii apărate de Albuţ.

În minutul 50, Tameş a executat o lovitură liberă de la 16 metri, Albuţ nu a putut reţine, iar Zicu a împins mingea în poartă.
Gloria reduce din diferenţă trei minute mai târziu. Velcovici a şutat puternic din interiorul careului, uşor lateral stânga, şi mingea înainte să intre în poartă l-a atins pe Burcă.
 
În minutul 67, timişorenii restabilesc diferenţa de două goluri. Axente, nemarcat în careul de 16 metri, şutează imparabil la coltul scurt, direct în vinclu.

Gloria reduce din diferenţă pentru a doua oară, în minutul 72, prin Keita, care a venit în viteză în careu şi a reluat în plasă din centrul careului.
   
În minutul 85, Burcă a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat.
Keita aduce egalarea pentru Gloria Bistriţa în minutul 90, cu un lob din marginea careului de 16 metri, care l-a surprins pe Pantilimon.
   
Cu ocazia împlinirii, sâmbătă, a 89 de ani de la înfiinţarea clubului, jucătorii echipei FC Timişoara au evoluat în acest meci cu tricouri jubiliare, cu dungi alb-negre, folosite de prima echipă din istoria grupării Politehnica Timişoara. În mijloc, într-un cerc, tricourile aveau inscripţionate cifra 89.
       
La finalul meciului, antrenorul Cosmin Contra a intrat pe teren pentru a-i reproşa arbitrului Istvan Kovacs unele decizii, la adresa centralului răbufnind şi unii dintre jucătorii echipei timişorene, cel mai vehement fiind căpitanul Dan Alexa.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close