Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi 3-0. Pandurii înving la Otopeni, scor 1-0

Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi 3-0. Pandurii înving la Otopeni, scor 1-0

Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi 3-0. Pandurii înving la Otopeni, scor 1-0
18 Apr 2009   •   17:32

În ajunul Paştelui, cele două meciuri netelevizate ale etapei a 25-a s-au terminat cu rezultate nu foarte surprinzătoare. Gloria Bistriţa a învins, pe teren propriu, la pas, Oţelul Galaţi, scor 3-0, într-un meci fără mari implicaţii în clasament, iar Pandurii Târgu Jiu au obţinut trei puncte la Otopeni, echipă care continuă să ocupe penultima poziţie în clasamentul Ligii I.

În minutul 16, Nalaţi a executat o lovitură liberă pe partea stângă, iar Diogo a reluat cu capul de la 10 metri peste portarul Gribauskas. La două minute după pauză, Cristian Coroian a reuşit să marcheze cu un şut plasat dintr-o lovitură liberă de la circa 25 de metri, în timp ce scorul final a fost stabilit în minutul 78 de Zaharia. Cristi Coroian a scăpat singur spre careul gălăţenilor, l-a driblat pe Gribauskas şi i-a pasat lui Zaharia, care a înscris în poarta goală, primul său gol de la revenirea la Gloria.

În partida de la Otopeni, unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Martinovici, în minutul 73, fundaşul gorjenilor transformând o lovitură liberă de la 25 de metri. CS Otopeni continuă să ocupe penultima poziţie în clasament după înfrângerea contra formaţiei din Târgu Jiu, cu numai 13 puncte acumulate în 26 de etape.

Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close