Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gloria Buzău a făcut instrucție cu FC Vaslui, scor 4-1 (VIDEO)

Gloria Buzău a făcut instrucție cu FC Vaslui, scor 4-1 (VIDEO)

Gloria Buzău a făcut instrucție cu FC Vaslui, scor 4-1 (VIDEO)
23 Mai 2009   •   19:29

Deși este retrogradată de etape bune, Gloria Buzău pare că și-a redescoperit pofta de joc în acest final de campionat. După ce a încurcat Universitatea Craiova, Gloria a mai reușit să îi dea Stelei o mână de ajutor în încercarea de a prinde cupele europene. ?Steluța? nu i-a permis formației FC Vaslui să depășească formația roș-albastră în clasamentul Ligii I, învingând sâmbătă cu 4-1 formația lui Adrian Porumboiu.

Gloria Buzău a controlat partida în mare parte, iar în minutul 28 atacantul Gueye Mansour a reuşit să marcheze după ce a reluat cu capul din cinci metri o centrare venită de pe partea dreaptă.



Imediat după pauză, Wesley a egalat din penalty, dând impresia că Vasluiul va întoarce soarta meciului, dar nu a fost aşa, pentru că jucătorii Gloriei au mai punctat de trei ori.



În minutul 78, fundaşul Mera a marcat cu o lovitură de cap bine plasată, de la 10 metri, iar patru minute mai târziu Claudiu Ionescu a executat excelent o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, pentru ca Mansour să reuşească "dubla" în ultimul minut de joc, cu un şut de la zece metri.







Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gloria Buzau Liga I FC Vaslui
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close