Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gloria egalează CFR Cluj în minutul 94, scor 2-2, şi o scoate din lupta pentru titlu! (VIDEO)

Gloria egalează CFR Cluj în minutul 94, scor 2-2, şi o scoate din lupta pentru titlu! (VIDEO)

Gloria egalează CFR Cluj în minutul 94, scor 2-2, şi o scoate din lupta pentru titlu!  (VIDEO)
Sursa foto: CIPRIAN TATARUSANU
10 Apr 2009   •   19:57

Campioana României a scăpat printre degete o victorie în meciul de acasă cu Gloria Bistriţa, după ce portughezul Azevedo a marcat în minutul 94 şi a scos, practic, CFR din lupta pentru titlu! Meciul nu a fost deloc unul uşor pentru "feroviari", care au fost conduşi în prima repriză dar au revenit şi au fost la doar un minut de o victorie muncită. În cele din urmă nu au reuşit decât un 2-2, după ce au ratat şi un penalty prin Kone la scorul de 2-1.
În mod neaşteptat, echipa lui Jean Pădureanu a început foarte bine partida de pe stadionul "Doctor Constantin Rădulescu" şi a ratat deschiderea scorului prin Diogo, în minutul 6. CFR oferă prea uşor lovituri libere în preajma careului şi acest lucru i-a costat în minutul 23, când acelaşi Diego a marcat. Portughezul, căruia ceferiştii i-au dat ocazia să îşi calibreze şutul, a reuşit în sfârşit să nimerească poarta în minutul 23, şi încă cum! L-a învins pe Ştăncioiu cu o semifoarfecă.

Meciul curgea bine, în mod surprinzător, pentru Gloria, dar Tătăruşanu şi-a îngropat echipa în minutul 33, la un şut-centrare a lui Alvaro Pereira, pe care l-a scăpat din mâini şi nu a mai putut împiedica, apoi, mingea să intre în poartă. Gafă monumentală a internaţionalului de tineret, de care fundaşul uruguayan de 2,5 milioane de euro a profitat şi şi-a readus echipa în joc.

Repriza a doua a început excelent pentru CFR, iar Sixto Peralta, jucătorul care a trecut şi pe la Inter Milano, a marcat în minutul 47 primul său gol în Liga 1. Pereira l-a pus în poziţie de singur cu portarul Tătăruşanu după o deviere superbă, iar Peralta nu a greşit.

Lovitura i-a scuturat serios pe outsiderii de la Gloria Bistriţa, dar elevii lui Sabău şi-au revenit ca prin minune în minutul 70 şi au început să pună reale probleme echipei campioane. Întâi, Diogo a lovit bara dintr-un şut de la 25 de metri care îl bătuse pe Stăncioiu. În minutul 81, portughezul Azevedo a anunţat ceea ce avea să urmeze şi l-a întins serios pe portarul clujean, cu o lovitură de cap pe care fostul "student" a scos-o greu din vinclu.
Clujenii au avut şansa de a închide meciul trei minute mai târziu, când Traore, senegalezul crescut de clubul ardelean, a driblat bine şi a fost faultat în careu. Lovitura a fost bătută de Yssouf Kone, care a bătut încet după un elan prea scurt şi Tătăruşanu a apărat, spălându-şi păcatele de la primul gol al gazdelor. Clujenii au mai primit o lovitură când Tony, franco-portughezul care a revenit recent pe teren după o accidentare gravă, si-a suprasolicitat muşchii la un sprint şi a suferit o leziune la coapsa piciorului, făcând figuraţie pe teren în minutele de final ale meciului.

Lovitură de teatru în minutul 94, atunci când Gloria Bistriţa a egalat atunci când nu se mai aşteptat nimeni prin Azevedo şi a smuls un punct din Gruia, lăsând CFR-ul la doar 43 de puncte, la fel de multe ca FC Timişoara, dar şi cu un meci în plus disputat.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Gloria Bistrita Liga I
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close