Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Goian abordează un subiect sensibil cu umor: "Le vom tăia o mână şi un picior colegilor care au fost în club"

Goian abordează un subiect sensibil cu umor: "Le vom tăia o mână şi un picior colegilor care au fost în club"

Goian abordează un subiect sensibil cu umor: "Le vom tăia o mână şi un picior colegilor care au fost în club"
Sursa foto: dorin goian
12 Iul 2009   •   16:02

Unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lotul Stelei, şi o persoană liniştită şi profesionistă, Dorin Goian a tratat cu umor escapada nocturnă a colegilor săi de după cantonamentul din Austria. Grzelak, Toja, Szekely şi Lungu au fost în ziua lor liberă într-un club bucureştean şi pedeapsa loc va fi dură, spune Goian în glumă: tăierea unei mâini şi a unui picior.
"Am avut o discuţie cu cei din vestiar şi s-a decis ca jucătorii care au avut această escapadă sã le tăiem câte o mână la fiecare şi piciorul de la genunchi. Ce s-a întâmplat? A fost o zi liberă şi s-au dus într-un club. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Nu era meci a doua zi, a treia zi, mai ales că s-a venit după un cantonament de 12 zile", a glumit fundaşul Stelei, Goian.
Dorin Goian a fost titular în meciul de prezentare al Stelei, de sâmbătă, cu turcii de la Genclerbirligi, încheiat cu scorul de 0-0. Meciul din Ghencea, deşi nu a fost unul foarte reuşit de jucătorii Stelei, l-a mulţumit pe acesta, care este sigur că rezultatul din meciul de Europa League cu Ujpesta va fi cu mult mai bun.
"A fost ultimul test înainte de meciurile oficiale. A fost şi un joc mai slab al nostru, dar probabil nu ne-a lăsat nici adversarul pentru că azi am întâlnit o echipă foarte bine organizată. Cu siguranţă se va juca altfel cu Ujpest şi sunt sigur că vom câştiga joi", a explicat Goian pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorin Goian Steaua Bucuresti
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close