Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Goian atacă dur conducerea Stelei: "Nişte zdrenţe şi perverşi care păcălesc jucătorii"

Goian atacă dur conducerea Stelei: "Nişte zdrenţe şi perverşi care păcălesc jucătorii"

Goian atacă dur conducerea Stelei: "Nişte zdrenţe şi perverşi care păcălesc jucătorii"
Sursa foto: dorin goian
23 Noi 2009   •   11:10

Fundaşul de 29 de ani al echipei italiene Palermo, Dorin Goian, este foc şi pară la adresa conducătorilor Stelei. Jucătorul, care a plecat la începutul acestui campionat la echipa siciliană, este în litigiu cu gruparea din Ghencea pentru a-şi recupera restanţele contractuale. Goian acuză că Argăseală, preşedintele Stelei, foloseşte orice şiretlic pentru a nu-i da banii datoraţi de club.
"Comisiile lucrează pentru Steaua, nu pentru jucători. Am vorbit cu avocatul meu, care a trimis trei scrisori la Ligă pentru punerea în aplicare a sancţiunii de neprogramare pe care trebuie să o suporte clubul din această cauză. Dar nu am primit nici un răspuns.", a declarat Goian despre situaţia restanţelor sale, în gsp.
Goian spune că nu este singurul jucător ex-stelist care a avut probleme cu conducerea echipei. Internaţionalul român spune că şi Mihai Neşu şi Florin Lovin au trecut prin aceeaşi situaţie, dar au avut altă atitudine.
"Diferenţa dintre mine şi ei este că ei au semnat o hârtie în care nu ştiau ce scrie de fapt şi în care erau obligaţi să renunţe la restanţe! Lovin mai avea de primit un salariu când s-a transferat în Germania. Argăseală l-a minţit că îi dă banii, dar că trebuie să îşi pună semnătura pe acel act pentru a pleca la TSV Munchen 1860.", a dezvăluit "Goe".
Scandalul iscat ca urmare a faptului că Goian a ales să îşi apere drepturile în instanţele LPF îl lasă rece pe jucător. Fundaşul consideră că oficialii stelişti sunt de vină.
"Sincer, aş fi putut să fac şi eu scandal şi să mă iau de Argăseală prin ziare, să-l fac cu ou şi cu oţet. Vedeţi şi dumneavoastră de cine a ajuns să fie condusă Steaua. Dacă au vrut să ne ţigănim pe la comisii, nici o problemă, au reuşit. Dar să fie conştienţi că am să-mi recuperez banii munciţi!", a încheiat Goian.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorin Goian Palermo FC Steaua Liga I
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close