Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Goian şi Tamaş, incerţi pentru meciul cu Georgia

Goian şi Tamaş, incerţi pentru meciul cu Georgia

Goian şi Tamaş, incerţi pentru meciul cu Georgia
18 Noi 2008   •   02:07

Naţionala a efectuat luni primul antrenament înaintea amicalului cu Georgia, fără fundaşii Dorin Goian şi Gabriel Tamaş. Asupra acestora planează dubiul dacă vor putea fi folosiţi în meciul de miercuri.
Dorin Goian şi Gabriel Tamaş au mers direct la refacere, în timp ce restul colegilor s-au antrenat aproximativ o oră, pe o ploie măruntă.
Selecţionerul Victor Piţurcă a urmărit şedinţa de pregătire de pe banca tehnică şi nu a intervenit în jocul elevilor săi decât o singură dată, pentru a-i da o serie de sfaturi lui Nicoliţă, la exersarea şuturilor. Partida amicală dintre România şi Georgia se va disputa miercuri, pe stadionul Dinamo din Bucureşti, de la ora 20:30.
În altă ordine de idei, există şi voci care susţin că amicalul cu Georgia nu-şi are rostul, deoarece jucătorii sunt mai degrabă concentraţi pe finalele de campionat.
Mircea Lucescu arăta pentru Gazeta Sporturilor: "Nu înţeleg utilitatea unui amical în noiembrie. Multe ţări au renunţat să joace astfel de meciuri care nu spun nimic. Nu dau sfaturi, dar cred că trebuia convocaţi doar jucători din valul doi. Veneau cu entuziasm mai mare decât cei angrenaţi pe mai multe fronturi?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close