Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Goian: Sper să nu am parte de o experienţă neplăcută în Italia, precum Dică

Goian: Sper să nu am parte de o experienţă neplăcută în Italia, precum Dică

Goian: Sper să nu am parte de o experienţă neplăcută în Italia, precum Dică
07 Aug 2009   •   17:56


Dorin Goian a plecat vineri dimineaţă spre Italia, unde va efectua vizita medicală prin care se va perfecta transferul său la Palermo. Fostul fundaş al Stelei, care va evolua sub bagheta lui Walter Zenga, speră să nu aibă aceeaşi experienţă nereuşită precum Nicolae Dică, adus de acelaşi Zenga la Catania.

?Nu am vorbit cu Dică despre transferul la Palermo, dar sigur, cred că se va bucura pentru mine. El a avut o experienţă mai neplăcută în Italia, dar sper să n-am parte de aşa ceva. Este un nou drum pentru mine. Aşteptam de mult acest moment şi cred că orice jucător îşi doreşte să evolueze într-un campionat cum este cel al Italiei?, a declarat Goian.

Goian este de părere că era mai bine dacă transferul său s-ar fi realizat după EURO 2008, ?dar e bine că lucrurile s-au rezolvat până la urmă?.

Preşedintele lui Palermo, Maurizio Zamparini s-a declarat şi el mulţumit de realizarea acestui transfer, precizând că a avut încredere totală în ceea ce i-a spus tehnicianul Walter Zenga despre jucător. ?Este o achiziţie excelentă. Nu l-am văzut pe Goian jucând, dar am avut încredere totală în Walter Zenga . El mi-a spus că este un fundaş ambiţios. Sperăm că va avea evoluţii bune pentru noi?, a declarat Zamparini.

Goian, în vârstă de 28 de ani, a mai jucat la Foresta Suceava, Gloria Buzău, Ceahlăul Piatra Neamţ şi FCM Bacău.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorin Goian Palermo
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close