Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Golul lui Coroian din minutul 85 scufundă FC Braşov şi Gloria Bistriţa câştigă cu 1-0

Golul lui Coroian din minutul 85 scufundă FC Braşov şi Gloria Bistriţa câştigă cu 1-0

Golul lui Coroian din minutul 85 scufundă FC Braşov şi Gloria Bistriţa câştigă cu 1-0
Sursa foto: cristian coroian
05 Mai 2009   •   18:59

Gloria Bistriţa a produs prima surpriză a etapei a XXIX-a a Ligii I, cu un gol dat pe ultima linie dreaptă de veteranul Cristi Coroian altui "moş", Bogdan Stelea. Braşovul lui Lucescu a primit, în schimb, o lovitură grea în perspectiva calificării în ediţia viitoare a cupelor europene.
FC Braşov este o echipă pentru care viitorul poate aduce atât bune, cât şi rele. Antrenorul Răzvan Lucescu va pleca în vară de la echipă după numirea ca selecţioner al României, dar ar putea părăsi echipa de sub Tâmpa de pe un loc care ar duce în Europa League. Misiunea de marţi a braşovenilor nu era, însă, deloc uşoară, deoarece Gloria Bistriţa este, pentru prima dată în ultimii ani, în hora retrogradării, şi are nevoie disperată de puncte.
Partida a fost animată încă din primele minute, Bistriţa acuzând neacordarea unei lovituri de la 11 metri în minutul 8. Oaspeţii au fost aproape de deschiderea scorului peste alte nouă minute, când Duarte a şutat din vole şi a lovit bara porţii gazdelor. A venit, apoi, rândul echipei lui Ioan Sabău de a pune probleme, dar Stelea nu a arătat că este rezervă pentru Dani Coman, accidentat, şi a apărat şuturile lui Băjenaru şi Munteanu. Ilyes a ratat şi el deschiderea scorului cu câteva minute înainte de pauză, iar scorul primului mitan a fost 0-0.
Repriza secundă a părut să o găsească pe FC Braşov din ce în ce mai aproape de golul izbăvitor. Formaţia lui Răzvan Lucescu şi-a a ratat numeroase ocazii importante, iar golgheterul-surpriză al ultimelor etape, Romeo Surdu, nu a reuşit să îşi potrivească bine şutul. Ocaziile s-au răzbunat, însă, iar Gloria Bistriţa a obţinut o lovitură de la 11 metri atunci când poate nici nu se mai aştepta, veteranul Cristi Coroian deschizând scorul pentru gazde în minutul 85. Disperarea oaspeţilor nu i-a ajutat deloc pe final, şi scorul final a fost de 1-0. Rezultatul a fost ca o injecţie cu adrenalină pentru speranţele de salvare de la retrogradare ale echipei lui Jean Pădureanu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close