Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Granzi? Ce granzi? Adrian Mititelu spune că legenda Stelei şi a lui Dinamo se stinge

Granzi? Ce granzi? Adrian Mititelu spune că legenda Stelei şi a lui Dinamo se stinge

Granzi? Ce granzi? Adrian Mititelu spune că legenda Stelei şi a lui Dinamo se stinge
Sursa foto: adrian mititelu
25 Mar 2009   •   21:39

Patronul Universităţii Craiova nu le vede bine pe cele mai titrate echipe din România, Steaua şi Dinamo. Mititelu pare foarte convins atunci când spune că echipele bucureştene trăiesc mai mult din amintiri şi că viitorul aparţinei provincie. Vina pentru situaţia tragică pe care acesta o vede la Steaua şi Dinamo le aparţine conducătorilor celor două clubului, care îşi târăsc echipele spre zări întunecate.
"La ce management au Steaua şi Dinamo pe ele scrie "Avântul Prăbuşirea". Ei trăiesc doar de amintiri. Mitul Steaua-Dinamo e pe cale de dispariţie. Eu dacă vreau să vând mâine 12 jucători am 12 cluburi care îi vor. Să nu mai zică Turcu că noi suntem 'licurici'", a afirmat Mititelu la GspTV.
Declaraţiile războinice ale patronului oltenilor au venit după ce Turcu a înţepat atât pe Steaua cât şi echipele din provincie. Oficialul dinamovist spunea că este dezamăgit de faptul că Steaua este pe locul 8 în Liga 1 şi Dinamo trebuie să se bată cu "licurici" pentru câştigarea campionatului.
În altă ordine de idei, Mititelu se întreabă de ce selecţionerul Piţurcă nu apelează mai des la serviciile jucătorilor de la echipa sa, Universitatea Craiova.
"Selecţionerul trebuia să ia jucători de la Craiova de mai mult timp, dar nu a vrut. Chiar şi acum putea lua mai mulţi jucători de la Craiova.", a încheiat patronul oltean pentru sursa amintită.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close