Antena 3 Sport Fotbal intern GSP: Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, audiat de procurorii DNA

GSP: Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, audiat de procurorii DNA

de Antena3.ro    |    15 Sep 2011   •   14:25
GSP: Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, audiat de procurorii DNA
Sursa foto: Foto: INTACT Images

GSP: Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Mitică Dragomir, a fost audiat de procurorii DNA. El a fost audiat în cazul dezafilierii Universităţii Craiova. DNA a început anchetarea cazului în urma unor sesizări depuse de patronul de la Universitatea Craiova, Adrian Mititelu.

Federaţia Românã de Fotbal a anunţat, la 20 iulie, cã gruparea Universitatea Craiova a încãlcat grav statutul federaţiei, astfel cã a fost exclusã provizoriu de Comitetul Executiv pânã când mãsura va fi validatã de Adunarea Generalã a FRF, relatează Mediafax.

Universitatea Craiova a refuzat sã-şi retragã acţiunile în instanţele civile împotriva Federaţiei Române de Fotbal, iar Comitetul Executiv al FRF a decis dezafilierea clubului.

"Mititelu a fãcut plângere împotriva FRF şi LPF, mai exact împotriva lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir. Am fost sã lãmuresc situaţia. Normal, în urma unei reclamaţii trebuie sã te duci cu probe sã demonstrezi cã nu e adevãrat", a afirmat Dragomir.


×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close