Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Hagi a împlinit 45 de ani. "Regele", sărbătorit de Goal.com, doar menţionat ascuns pe site-ul Stelei

Hagi a împlinit 45 de ani. "Regele", sărbătorit de Goal.com, doar menţionat ascuns pe site-ul Stelei

Hagi a împlinit 45 de ani. "Regele", sărbătorit de Goal.com, doar menţionat ascuns pe site-ul Stelei
05 Feb 2010   •   15:17

Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari fotbalişti români, dacă nu chiar cel mai mare, a împlinit astăzi 45 de ani. Lumea sportului îşi aminteşte, mai mult sau mai puţin de el, şi îi urează "La mulţi ani!" celui care ne-a adus atâta bucurie în suflete prin evoluţiile de pe teren.

Chiar şi site-ul Goal.com îl menţionează pe Gică Hagi pe lista marilor jucători care au evoluat sau evoluează în La Liga. Goal.com sărbătoreşte astfel, pe 5 februarie, ziua de naştere a lui Gheorghe Hagi (45), Giovanni van Bronckhorst (35) sau Cristiano Ronaldo (25).

"Legenda fotbalului românesc a avut două aventuri în fotbalul spaniol, ambele după evoluţiile excelente cu naţionala la Cupele Mondiale. În 1990, mijlocaşul ofensiv a fost transferat de Real Madrid de la Steaua Bucureşti, pe când după CM 1994 a ajuns la Barcelona (...) În timpul petrecut în Spania, Hagi a câştigat două supercupe, câte una cu fiecare echipă", notează Goal.com.



Pentru alţii, însă, prezentul este mai important decât trecutul de legendă. Clubul Steaua Bucureşti îi urează şi el "la mulţi ani, sănătate şi cât mai multe succese fostului mare jucător şi antrenor al Stelei", însă mesajul clubului patronat de Gigi Becali este ascuns într-o ştire dedicată zilei de naştere a lui Erik Bicfalvi, un jucător mult mai reprezentativ pentru Steaua... actuală.



Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close