Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Hagi: "Ar fi o onoare să fiu antrenorul echipei naţionalei"

Hagi: "Ar fi o onoare să fiu antrenorul echipei naţionalei"

Hagi: "Ar fi o onoare să fiu antrenorul echipei naţionalei"
Sursa foto: hagi
12 Apr 2009   •   20:03

Fostul internaţional român Gheorghe Hagi a declarat, la Iaşi, că este decis să antreneze din nou din vară, însă a infirmat eventualele propuneri primite de la FRF pentru postul de selecţioner, deşi a admis că nu ar refuza echipa naţionala .

"Sunt hotărât să antrenez din nou începând din vară. Acum am terminat cu Academia de Fotbal şi vreau să antrenez. Dacă va fi o ofertă, o voi analiza cu atenţie. Deocamdată, doar presa m-a propus la echipa naţională. Le mulţumesc celor care m-au propus să fiu selecţioner, dar decizia o vor lua cei de la FRF. Nu este o alegere uşoară şi sper să se ia cea mai bună decizie. Pentru mine ar fi o onoare să fiu antrenorul echipei naţionale. Dacă va fi să primesc o ofertă, o voi lua în considerare", a declarat Hagi.

?Nu m-a contactat nimeni în acest sens, aşa că nu are rost să vorbim. Sunt doar speculaţii. Oricum, vreau să le mulţumesc celor care au spus că eu aş fi omul potrivit pentru a prelua echipa naţională, dar deocamdată nu am primit o propunere oficială. La naţională trebuie creată o nouă echipă competitivă. Dacă va fi cazul, voi spune mai multe", a afirmat Hagi.

Fostul antrenor al Stelei a mai spus că nu este normal ca echipa roş-albastră să rateze viitoarea ediţie a cupelor europene. "Atunci când am plecat de la Steaua, am spus că aşa se va întâmpla. Din păcate, Steaua este într-o situaţie delicată şi este nevoie de o analiză serioasă. Sper să se schimbe ceva. Steaua este o echipă europeană şi trebuie să joace în Europa, deci nu ar fi normal să rateze o cupă europeană", a fost de părere Hagi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close