Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Hagi: Aş fi revenit la Steaua, dar acum îmi voi continua activitatea la Academie

Hagi: Aş fi revenit la Steaua, dar acum îmi voi continua activitatea la Academie

Hagi: Aş fi revenit la Steaua, dar acum îmi voi continua activitatea la Academie
10 Aug 2010   •   14:07

Steaua nu mai are antrenor, după ce Victor Piţurcă şi staff-ul său au părăsit gruparea din Ghencea din cauza declaraţiilor patronului Gigi Becali, şi se pare că nici Gică Hagi nu doreşte să preia postul de tehnician. Anghel Iordănescu, fostul antrenor al Stelei şi al echipei naţionale de fotbal, a declarat marţi că Gică Hagi a ezitat să spună dacă vine sau nu la formaţia din Ghencea, fapt ce l-a determinat să renunţe la ceea ce îşi pusese în cap: să aducă fostele glorii la Steaua şi să creeze o punte între Steaua lui Gigi Becali şi armată.

"A fost o propunere din partea lui Gigi Becali să devin antrenor la Steaua. I-am spus că vreau să ajut mult echipa, dar sub nicio formă nu voi antrena Steaua. Aş fi de acord să preiau funcţia de preşedinte, însă i-am transmis că voi veni cu mulţi stelişti dacă voi reveni acolo, Hagi, Ilie Dumitrescu, Panduru. I-am mai spus şi de Dan Petrescu şi Gică Popescu. Gigi nu a spus nu la nicio propunere, aş fi vrut să fac o punte de legătură între Steaua lui Gigi Becali şi armată. Urma să facem un contract beton, dar din păcate lucrurile s-au împotmolit şi nu din vina lui Gigi Becali", a declarat Iordănescu, la sport.ro.

Conform Agerpres, în discuţiile dintre Iordănescu şi Hagi, "Regele" nu a spus că nu ar veni la Steaua din cauza lui Gigi Becali, ci din cauza proiectului pe care îl are cu Academia. "Nu pot să spun dacă Hagi se va răzgândi, însă personal m-am oprit din drum, nu am mai continuat ceea ce îmi pusesem în cap, de a lămuri unele lucruri cu Gigi Becali", a mai afirmat Anghel Iordănescu.

Hagi a confirmat şi el refuzul de a veni la Steaua. "S-au vorbit multe în ultimele două zile şi am fost contactat de mai multe persoane. Răspunsul meu a fost ferm, am început o treabă la academie şi pentru mine anul competiţional deja a început. Îmi voi continua activitatea aici. Mi-ar plăcea să mă întorc într-o zi la Steaua, acolo poţi avea sentimentul că eşti cel mai bun. Dacă nu era proiectul academiei m-aş fi întors la Steaua. Echipa Stelei este bună, este o conjunctură bună, le mulţumesc lui Iordănescu şi lui Ilie Dumitrescu că s-au gândit la mine, dar acum răspunsul meu este nu", a spus Hagi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Anghel Iordanescu Steaua Bucuresti
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close