x close

Hagi: "Dinamo îmi tot face oferte dar eu nu voi antrena niciodată acolo"

03 Noi 2009   •   21:39
Hagi: "Dinamo îmi tot face oferte dar eu nu voi antrena niciodată acolo" gheorghe hagi

Fostul căpitan al echipei naţionale Gheorghe Hagi rămâne un stelist înfocat, în ciuda conflictului vechi deja de trei ani cu patronul clubului, Gigi Becali. Jucător şi antrenor în Ghencea de-a lungul timpului, Gheorghe Hagi este una dintre ţintele preferate ale lui Cristi Borcea atunci când se eliberează scaunul antrenorului principal în "Groapă". Hagi refuză, însă, de fiecare dată.
"O să antrenez în viitor, nu ştiu unde, dar nu o să mai stau mult pe bară. Am avut ofertă de la Galatasaray, dar am refuzat-o. Oferta a fost de un an şi trei luni, dar eu am vrut doi ani ş jumătate. Cînd voi avea o ofertă competitivă, voi antrena din nou. Am avut o ofertă şi de la Dinamo, chiar o ofertă foarte bună. Le mulţumesc pentru asta, dar nu voi antrena niciodată pe Dinamo. Am fost solicitat de foarte multe ori de ei.", a recunoscut cel care a strâns 125 de prezenţe sub "tricolor", pentru gsp.
Hagi nu s-a sfiit să le dea dinamovişitlor câteva sfaturi înaintea returului din Europa League cu Galatasaray, un alt club la care "Regele" a lăsat o părere foarte bună.
"Galatasaray este o echipă foarte periculoasă, dar e vulnerabilă în defensivă. Lasă multe spaţii şi de multe ori joacă unu contra unu. Punctul lor forte e atacul, acolo trebuie să fie foarte atenţi dinamoviştii. De altfel, forţa lor ofensivă s-a văzut şi în meciul tur", a declarat idolul tribunelor de pe Ali Sami Yen.
Dinamo întâlneşte Galatasaray în Europa League joi, în Ştefan cel Mare, începând cu ora 21:45. În tur, turcii s-au impus cu scorul de 4-1.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

gheorghe hagi Dinamo Bucuresti Galatasaray steaua
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati