Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Hagi, Ilie Dumitrescu şi Anghel Iordănescu, triumviratul dorit de patron la Steaua

Hagi, Ilie Dumitrescu şi Anghel Iordănescu, triumviratul dorit de patron la Steaua

Hagi, Ilie Dumitrescu şi Anghel Iordănescu, triumviratul dorit de patron la Steaua
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Aug 2010   •   13:13

Gigi Becali e aproape de a aduce în Ghencea un trio format din nume grandioase ale istoriei roş-albaştrilor: Hagi - Ilie Dumitrescu - Anghel Iordănescu! Pe lista antrenorilor doriţi de Gigi mai apar şi Olăroiu, şi Dan Petrescu, dar negocierile cu ei vor începe doar dacă "Regele" refuză oferta, potrivit gsp.ro.

Despre primul post din staff-ul administrativ, latifundiarul a vorbit chiar în conferinţa de presă: "Ilie Dumitrescu e soluţia pentru postul de preşedinte". Fostul mare mijlocaş al roş-albaştrilor a discutat deja cu Gigi şi a acceptat, solicitînd însă postul de manager general.

În privinţa antrenorilor, pe lista lui Becali erau trei nume: Hagi, Olăroiu şi Dan Petrescu. S-a insistat cel mai mult pe reîntoarcerea "Regelui" şi ca o revanşă pentru ceea ce s-a întîmplat în urmă cu fix trei ani, cînd Hagi a fost forţat să plece, dar şi pentru că suporterii sînt extrem de ataşaţi de el.

"Da, vin! Vreau să mă-ntorc în fotbal şi să fiu antrenorul Stelei" a fost răspunsul lui Hagi, neaşteptat chiar şi pentru Gigi, care nu credea să aibă şanse de reuşită. Duminică seară, în comunitatea aromână din Tulcea şi din Constanţa se ştia deja despre faptul că Hagi a acceptat să fie iar tehnicianul roş-albaştrilor.

Trioul va fi completat, aproape sigur, de un alt nume de legendă al Stelei: Anghel Iordănescu. În conferinţa de presă pe care a susţinut-o înainte de a pleca spre reşedinţa lui Puiu, Becali spusese: "Am vorbit cu Iordănescu, i-am propus să vină el antrenor şi a început să rîdă. Mi-a zis că nu mai vrea pe bancă, poate vine în altă funcţie".

Întreaga mişcare gîndită de Gigi Becali ar urma să fie oficializată luni sau marţi, iar cei trei să intre în pîine de la jumătatea acestei săptămîni.

Victor Piţurcă a părăsit Steaua, pentru că n-a ajuns la niciun acord cu Becali. El i-a cerut finanţatorului din Ghencea garanţii financiare, dacă acesta nu se va purta aşa cum trebuie cu el, cu echipa sau cu galeria. E vorba de cinci milioane de euro, plus un teren de 10 hectare, lângă Şcoala Americană. Propunere respinsă din start de Becali, care a venit cu alte sugestii.

Gigi Becali a părăsit furios întâlnirea din Ghencea cu Piţurcă şi membrii galeriei steliste. Patronul grupării din Ghencea n-a vrut să vorbească cu presa. Potrivit Gândul, suporterii au povestit că Becali l-ar fi înjurat pe Piţurcă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close