x close

Hagi mai dă afară un jucător

08 Aug 2017   •   11:44
Hagi mai dă afară un jucător

Echipa lui Gică Hagi are un început dificil de sezon, iar antrenor și patronul campioanei României a luat o măsură radicală înaintea meciului cu Salzburg, din play-off-ul Europa League.

Hagi l-a exclus din lot pe George Țucudean, scrie Gazeta. Măsura radicală a fost luată după ce atacantul a cerut să plece de la Viitorul, pe motiv că are mai multe oferte.

Autorul unor ratări imense la meciul tur cu APOEL Nicosia (1-0), din turul 3 preliminar al Champions League, Țucudean a fost eliminat în partida respectivă și a fost, astfel, suspendat pentru returul din Cipru.

Comunicat FC Viitorul

În urma articolelor apărute în Gazeta Sporturilor, luni, 7 august, respectiv marți, 8 august, conducerea echipei FC Viitorul face următoarele precizări:

- Nu a existat niciun scandal între conducere și jucătorul George Țucudean, așa cum s-a afirmat în cele două articole, jucătorul fiind cel care și-a exprimat dorința de a părăsi cantonamentul echipei din cauza programului încărcat și a faptului că nu se putea concentra la fotbal în această perioadă. Această situație reprezintă un lucru grav, într-un moment dificil pentru echipă.
- Pe adresa clubului nu există în acest moment nicio ofertă pentru jucătorul în cauză, așa cum de asemenea s-a precizat în articolul de luni, 7 august.
- Între antrenorul principal Cătălin Anghel și jucători există o relație normală, nimic din ce s-a scris în cele două articole nu este adevărat.
- Orice afirmații referitoare la faptul că lotul de jucători ar fi împărțit în două tabere, așa cum se precizează în articolul de marți, 8 august, sunt total neadevărate și nu fac decât să aducă un deficit de imagine asupra unui club unde nu au existat niciodată astfel de tensiuni și care dorește să își îndrepte atenția doar spre următoarele partide.

Toate aceste dezinformări apar într-un moment dificil și nu fac decât să creeze falsa impresie că în cadrul echipei ar exista anumite tensiuni înaintea unor partide dificile și extrem de importante atât pentru clubul nostru cât și pentru fotbalul românesc, în Liga 1 și în play-off-ul Europa League.

Citeşte mai multe despre:

gheorghe hagi viitorul constanta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati