Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Halucinant! Mirel Rădoi face școala de antrenori în Republica Moldova. Acolo nu i se cere BAC-ul

Halucinant! Mirel Rădoi face școala de antrenori în Republica Moldova. Acolo nu i se cere BAC-ul

Halucinant! Mirel Rădoi face școala de antrenori în Republica Moldova. Acolo nu i se cere BAC-ul
29 Sep 2015   •   01:36

Stelistul Mirel Rădoi (34 de ani) este, în mod justificat, ținta predilectă a criticilor în Liga I la fotbal, unde antrenează campioana Steaua fără să posede licența Pro. De fapt, nu posedă nici măcar licență simplă de antrenor, scrie sportnews.ro.

Ca să scape de gura lumii, dar și pentru a nu mai fi nevoit să stea pe bancă fără a putea să se ridice și a da indicații echipei, așa cum se întâmplă în acest moment, Mirel Rădoi a găsit o modalitate să fenteze Școala de Antrenori din cadrul FRF, acolo unde nu se poate înscrie în vederea accesării licenței Pro, deoarece nu deține diplomă de Bacalaureat – condiție obligatorie!!! Severineanul vrea să fenteze FRF cu sprijinul lui Dan Apolzan, un angajat de la ”Casa Fotbalului”!!!

Cursurile încep pe 5 octombrie

FRF i-a oferit fostului internațional o derogare, astfel încât să se poată înscrie la cursurile Școlii de Antrenori din Republica Moldova. Forul de la Chișinău nu are ca și condiție obligatorie, la înscriere, diploma de BAC, așa cum se întâmplă la FRF. Pe site-ul oficial, moldovenii scriu, la condiții obligatorii, ”diploma de absolvire a studiilor medii” (nu este clar ce înseamnă asta, 8, 10, 12 clase, însă după acești ani nu se acordă diplomă de absolvire).

Mai multe, pe sportnews.ro.

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi Republica Moldova antrenor
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close