Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Haos în Giuleşti? Marian Rada a revenit asupra demisiei şi rămâne antrenor principal la Rapid

Haos în Giuleşti? Marian Rada a revenit asupra demisiei şi rămâne antrenor principal la Rapid

Haos în Giuleşti? Marian Rada a revenit asupra demisiei şi rămâne antrenor principal la Rapid
Sursa foto: marian rada
17 Apr 2009   •   20:20

Tehnicianul Marian Rada a revenit, vineri seară, asupra deciziei de a demisiona din funcţia de antrenor principal al echipei Rapid. Grigore Sichitiu, directorul general al grupării giuleştene, a confirmat pentru Mediafax că a reuşit să îl convingă pe Marian Rada să rămână pe acelaşi post ca şi înainte. "Am avut o discuţie cu el şi l-am convins să se răzgândească pentru că aşa este normal. O echipă are şi suişuri şi coborâşuri, trece prin momente diferite şi nu e bine să iei o decizie la cald. Am discutat şi cu domnul Copos şi dânsul a fost de acord ca Marian Rada să continue ce a început la prima echipă", a declarat Sichitiu.

Istoria unei demisii
Instalat în iarnă la conducerea tehnică a echipei Rapid, Marian Rada a dat semne că nu rezistă nici măcar un retur de campionat şi şi-a prezentat, vineri, demisia, invocând faptul că echipa a ratat obictivele, Cupa şi titlul în Liga 1. Neoficial, însă, Rada este dezamăgit de faptul că nu a fost deloc susţinut în momentele grele prin care a trecut echipa.
"Mi-am dat demisia, pentru că în momentul de faţă pot spune că am ratat obiectivele, câştigarea titlului şi a Cupei României. Am considerat că poate este nevoie de un şoc la echipă şi de aceea am decis să renunţ. Nu ştiu pe cine vor pune în locul meu şi ce vor face, îmi doresc ca Rapidul să meargă mai bine de acum înainte. Decizia mea este definitivă. Dacă îmi vor da ceva de lucru la club voi rămâne la juniori sau la tineret, dar poate nu mai este nevoie de Marian Rada la Rapid. Am unele regrete vizavi de o parte din deciziile pe care le-am luat, dar astea le ţin pentru mine", a declarat Rada pentru Mediafax.
Prezentat în ianuarie drept antrenor împreună cu directorul tehnic Niculae Manea, Rada a fost surprins să vadă că fosta glorie a Rapidului nu i-a mai fost aproape atunci când au început să apară rezultatele negative. Înfrângerile cu Dinamo au avut ca rezultat declaraţii ale lui Manea de natură să îl deranjeze pe Rada, care ar fi declarat, conform prosport.
?La victorii eram toţi, acum sunt eu singur.?
Este probabil ca Rada să antreneze, în continuare, echipa secundă a Rapidului, unde a fost şi până în luna ianuarie, când a fost numit în locul portughezului Jose Peseiro pe banca tehnică a echipei feroviare.
Conducerea clubului giuleştean a stabilit deja cine va pregăti echipa în meciurile care urmează. Directorul general al clubului, Grigore Sichitiu, a declarat că Nae Manea şi Adrian Iencsi vor prelua atribuţiile lui Marian Rada.
"Regretăm demisia lui Marian Rada, de azi echipa va fi preluată de Nae Manea, împreună cu Iencsi, Panait şi Kogălniceanu. Continuăm în această formulă, pentru că deocamdată nu vrem să aducem pe cineva din afară, deoarece ar fi dificil şi ar dura mult timp până când ar învăţa şi ar înţelege ce se întâmplă la Rapid. Am avut mai multe discuţii cu Rada şi împreună cu jucătorii şi am încercat să-l facem să se răzgândească, dar el a spus nu. Acum îl lăsăm să se liniştească şi poate revine asupra deciziei, vom vedea", a declarat Sichitiu pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Rapid demisie
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close