Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Haos la Dinamo! Sabău nu mai vine, după ce Giovanni Becali a lăsat de înţeles că el conduce clubul din umbră

Haos la Dinamo! Sabău nu mai vine, după ce Giovanni Becali a lăsat de înţeles că el conduce clubul din umbră

Haos la Dinamo! Sabău nu mai vine, după ce Giovanni Becali a lăsat de înţeles că el conduce clubul din umbră
19 Iun 2009   •   19:57

Deşi se înţelesese cu Dinamo pentru un contract pe 3 ani, Ioan Ovidiu Sabău a revenit asupra deciziei şi i-a informat pe acţionarii din ?Ştefan cel Mare? că nu mai vine la club. Fostul tehnician al Gloriei Bistriţa se pare că a fost deranjat peste măsură de declaraţiile şi dezvăluirile făcute joi seară, la GSpTV, de impresarul Giovanni Becali.

Giovanni Becali a început prin a critica munca lui Sabău, arătând că acesta nu a realizat nimic în patru ani la Bistriţa, recurgând ulterior la atacuri personale. ?Sabău a omorât un om cu maşina, pe vremea lui Ceauşescu şi a fost scăpat de Dinamo. Să nu uite asta. Eu n-am nimic cu religia lui, dar pentru mine Sabău nu există?, a declarat Becali.

Fraţii Becali şi-au manifestat în repetate rânduri antipatia faţă de fostul antrenor al Bistriţei, unul dintre motivele certurilor fiind transferul lui Sepsi la Benfica, când Sabău şi-ar fi pus haină de impresar pentru a negocia în numele lui Jean Pădureanu. Altfel, Giovanni Becali a dezvăluit că după discuţiile cu jucătorii dinamovişti ale căror interese le reprezintă, aceştia i-au mărturisit că nu l-ar dori pe Sabău la echipă. Acelaşi lucru l-ar fi mărturisit jucătorii şi în cazul lui Mircea Rednic, ei dorind ?în proporţie de 99%? să fie antrenaţi de Ionuţ Badea, de la FC Argeş. ?Ionuţ Badea de la Argeş a promovat echipa din Liga a II-a şi aţi văzut ce fotbal au jucat piteştenii sezonul ăsta. L-a descoperit pe Tănase, care e titular indiscutabil la naţională. Sabău ce a făcut la Bistriţa, că a avut buget mai mare decât Badea de exemplu??, a întrebat Becali la GSpTV.

Borcea îl vrea pe Rednic. Badea îl vrea pe Sabău. Turcu nu vrea pe nimeni

Giovanni Becali i-a atacat şi pe acţionarii lui Dinamo, pe care îi consideră vinovaţi pentru situaţia de la club. ?Pot să îl pună pe Sabău dacă vor, dar să nu cumva să aibă rezultate proaste în primele etape, pentru că eu le pun suporterii în cap. Au făcut numai greşeli până acum şi vor să continue în felul acesta?, a declarat Becali, un declarat suporter dinamovist.

Dacă Nicolae Badea a făcut lobby ca Sabău să preia banca tehnică a câinilor, Giovanni a reuşit să îl întoarcă împotriva lui Sabău pe Vasile Turcu. Acesta, după ce l-a criticat în nenumărate rânduri pe Rednic, a declarat şi despre Sabău că ?Dinamo este o pălărie prea mare pentru el?.

De partea cealaltă, Cristi Borcea nu a declarat că nu l-ar dori pe Sabău în ?Ştefan Cel Mare?, însă a ameninţat că el se va retrage de la Dinamo, şi din conducerea executivă, şi din acţionariat, în cazul în care Mircea Rednic nu va fi antrenorul roş-albilor şi în sezonul următor. ?Şi eu, şi Mircea suntem dinamovişti adevăraţi. Oameni dedicaţi sută la sută clubului, suporterilor dinamovişti. Împreună avem de luat o revanşă! Dacă Mircea Rednic nu va fi antrenorul echipei, mă voi retrage din acţionariat, din conducerea executivă a lui Dinamo, din tot!?, a precizat Borcea pentru site-ul oficial al clubului.

Mircea Rednic, care este încă antrenorul ?câinilor?, în acte, spune că ?Aş vrea să mă întorc la Dinamo, dar nu în orice condiţii! Discutăm şi vom vedea ce va fi!?. Tehnicianul de 47 de ani se află în Belgia, unde a plecat în vacanţă cu familia.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close