Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Hizo, obligat să ajute Steaua, se plânge: "Niciodată nu i-aş fi dat pe Cesinha şi Bozovic în Ghencea"

Hizo, obligat să ajute Steaua, se plânge: "Niciodată nu i-aş fi dat pe Cesinha şi Bozovic în Ghencea"

Hizo, obligat să ajute Steaua, se plânge: "Niciodată nu i-aş fi dat pe Cesinha şi Bozovic în Ghencea"
Sursa foto: cesinha
30 Iun 2009   •   08:39

Doi dintre fotbaliştii cei mai apreciaţi de la Rapid, fundaşul stânga Vladimir Bozovic şi mijlocaşul Cesinha ar putea ajunge în acestă vară din Giuleşti chiar la rivala Steaua. Viorel Hizo nu vrea cu nici un chip să întărească o candidată pentru titlu, dar este obligat să accepte transferurile întrucât aceştia sunt singurii jucători de la Rapid doriţi de alte echipe. Ceea ce nu a menţionat Hizo, însă, este că oricum nu l-ar fi putut folosi pe Bozovic, care nu acceptă să mai joace la Rapid.
Noul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi, îi vrea cu insistenţă la echipă pe cei doi jucători de la Rapid care ar acoperi exact posturile deficitare ale "roş-albaştrilor", cele două de pe flancul stâng. Conducerea Rapidului nu va refuza ofertele Stelei dacă acestea vor fi avantajoase, lucru care îl îngrijorează pe tehnicianul rapidist, Viorel Hizo. "Dulăul" nu vrea să mai dea nici un alt jucător, şi îl doreşte la echipă pe Costin Curelea, de la Sportul Studenţesc, pentru a suplini plecarea lui Cesinha.
"Îmi doresc ca Bozovic şi Cesinha să rămână la Rapid, dar nu aş da niciodată jucători cei mai buni, unei echipe cu care mă bat în campionat. Însă, în acest moment trebuie să mai faci şi aşa ceva. Jucătorii se vând foarte greu în acest moment. Dacă i-am vândut pe Bozovic şi Cesinha, nu vom mai vinde niciun jucător. E foarte greu să mai vinzi un al treilea jucător, pentru că nu am mai putea face nimic.", a declarat Hizo la GspTV.
"Curelea nu poate sta niciodată în balanţă cu Spadacio, chiar dacă a înscris 12 goluri în Liga a II-a. Eu mi-l doresc pe Curelea la echipă, chiar aş negocia cu domnul Şiman pentru că este simpatic", a conchis antrenorul de la echipa de sub podul Grant.
Antena3.ro

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close