Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Hora (se) joacă la Cluj din sezonul viitor. Ardelenii l-au "furat" pe bistriţean de sub nasul rapidiştilor

Hora (se) joacă la Cluj din sezonul viitor. Ardelenii l-au "furat" pe bistriţean de sub nasul rapidiştilor

Hora (se) joacă la Cluj din sezonul viitor. Ardelenii l-au "furat" pe bistriţean de sub nasul rapidiştilor
02 Iun 2010   •   16:23

Anunţat ca şi transferat în Giuleşti, fostul mijlocaş al Gloriei Bistriţa, Ioan Hora, a decis să se transfere la o altă echipă "feroviară" a Ligii I. Hora, care a mai fost curtat şi de Steaua, a ales să joace în tricoul "vişiniu" al celor de la CFR Cluj, grupare cu care a semnat un contract pe 5 ani.

În vârstă de 21 de ani, Hora s-a declarat încântat de posibilitatea de a evolua în Liga Campionilor cu noua sa formaţie şi a precizat că nu se teme de concurenţa din lotul ardelenilor. "Mă bucur că am ajuns aici şi că am rămas în Ardeal, aproape de casă. Sper să ajut echipa să cucerească un nou event şi să facem o figură cât mai frumoasă în Champions League. Mi-am împlinit un vis şi abia aştept să joc în compania unor jucători de clasă", a declarat Hora pentru site-ul oficial al clubului CFR Cluj.

Hora a recunoscut şi meritul Gloriei Bistriţa în dezvoltarea lui. "Am petrecut doi ani frumosi la Gloria, am avut foarte multe de învăţat în această perioadă. Totodată, Gloria mi-a oferit un nou început dându-mă la CFR Cluj, o echipă de Champions League", a spus Hora pentru acfgloria.ro.

Hora a dat 4 goluri şi 2 pase decisive în sezonul trecut, în 30 de partide disputate pentru Gloria Bistriţa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close