Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Horoba se plânge: "Fanii lui FC Argeş mă sună şi mă ameninţă cu moartea!"

Horoba se plânge: "Fanii lui FC Argeş mă sună şi mă ameninţă cu moartea!"

Horoba se plânge: "Fanii lui FC Argeş mă sună şi mă ameninţă cu moartea!"
Sursa foto: ioan horoba
28 Iun 2009   •   23:48

Momente grele pentru Ioan Horoba, directorul general al clubului recent retrogradat în Liga a II-a, Gaz Metan Mediaş. Sau cel puţin aşa susţine fostul oficial de la Gloria Bistriţa, care nu s-a ferit în ultimele zile să ceară în mod public retrogradarea FC Argeş pentru corupţie, atrăgându-şi antipatia piteştenilor. Horoba susţine că este sunat de fanii lui FC Argeş, care îl ameninţă cu moartea şi îl înjură cu duritate.
"După ora 10:00 seara şi până după miezul nopţii începe telefonul să sune. Mă înjură în toate felurile, m-au ameninţat că mă prind şi că nu ştiu ce îmi vor face, m-au ameninţat chiar şi cu moartea. Am pe telefon stocate o parte dintre mesaje. Nu mă interesează şi nu îi bag în seama pe cei care sună. Aşa păţeşti dacă spui ceea ce crezi că este normal să se întâmple. Sunt convins că, în momentul în care se va lua o decizie în cazul FC Argeş, o să mai urmeze şi altele. Eu îi înţeleg pe piteşteni că sunt amărâţi şi necăjiţi, dar nu am ce să le fac?, s-a lamentat Horoba, potrivit gsp.
Ioan Horoba speră ca echipa sa, Gaz Metan Mediaş, să profite de o eventuală retrogradare a FC Argeş pe motive de corupţie, şi să revină în Liga I şi pentru sezonul viitor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close