Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Hoţii i-au furat maşina lui Gigi Becali, pe care o lăsase pornită în drum

Hoţii i-au furat maşina lui Gigi Becali, pe care o lăsase pornită în drum

Hoţii i-au furat maşina lui Gigi Becali, pe care o lăsase pornită în drum
Sursa foto: Gigi Becali in masina
27 Ian 2009   •   10:48

Patronul Stelei, Gigi Becali, a avut parte, luni seară, de o păţanie cum nu şi-ar dori nimeni. La câteva sute de metri de casa din Pipera, hoţii i-au furat acestuia un MercedesS 500 4matic, pe care îl lăsase cu cheia în contact în faţa localului nepotului său, Lucian Becali. Dându-şi seama pe cine păgubiseră, hoţii au returnat singuri maşina la doar câteva zeci de minute mai târziu.
Deşi se aflau în Pipera, hoţii nu aveau de unde să ştie cât de "fierbinte" era autoturismul pe care urmau să-l fure. Luxoasa maşină, în valoare de peste 100.000 de euro, se afla în faţa localului, nepăzită şi pornită. Văzând acest lucru, hoţii au dat lovitura şi s-au făcut nevăzuţi cu maşina miliardarului. Conform cancan.ro, omul de afaceri nu a stat cu mâinile în sân atunci când a observat lipsa acesteia, ci a sunat imediat mai multe rude ale sale, cu care s-a întâlnit în faţa unei benzinării din vecinătate. Clanul Becali a început, în acel moment, să dea telefoane în stânga şi în dreapta, de la o masă din interiorul benzinăriei.
Hoţii, speriaţi de indentitatea celui păgubit şi de efortul pe care începuse, deja, să-l facă pentru a-i găsi, au adus maşina în apoi la proprietarul său, sperând să nu scape cu faţa curată după această gafă de proporţii. Potrivit sursei citate, hoţii sunt din localitatea Afumaţi iar furtul nu a fost plănuit, ci doar o "improvizaţie", după ce au văzut că maşina poate fi foarte uşor luată.
Foto: www.topgear.ro

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close