Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iancu: ?Abia acum putem spune că începe cu adevărat acest campionat?

Iancu: ?Abia acum putem spune că începe cu adevărat acest campionat?

Iancu:  ?Abia acum putem spune că începe cu adevărat acest campionat?
15 Noi 2008   •   23:56

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat că jucătorii antrenaţi de Dusan Uhrin au avut cu totul altă atitudine la meciul cu Steaua faţă de partida din etapa trecută, de pe teren propriu, cu Dinamo, iar rezultatul de egalitate, scor 2-2, este unul mulţumitor: ?Am vrut să intervin prin criticile mele din această săptămână ca să creez un şoc la echipă şi a dat roade. Mulţi m-au criticat pentru atitudinea mea, dar eu îmi cunosc bine echipa. Mi-a plăcut evoluţia Timişoarei de astăzi. Am ratat şi noi foarte mult în atac, dar şi Steaua. Pot zice că este un rezultat echitabil. Am scârţâit puţin în apărare, dar în atac am fost primii, am condus de fiecare dată. Am avut o altă idee de joc faţă de meciul cu Dinamo, Dusan a ştiut să schimbe echipa şi să scoată în evidenţă ce avem noi mai bun, adică atacul. Totuşi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să vedem care este motivul pentru care luăm aşa repede gol. Dacă aveam puţină şansă puteam chiar câştiga?, a afirmat oficialul FC Timişoara la Telesport.
Conducătorul grupării bănăţene a menţionat că se poate considera că lupta pentru titlu de acum începe. ?Steaua este o formaţie cu experienţă în Europa, chiar dacă are mai multe eşecuri. Şi asta poate fi numită experienţă. Este un campionat extrem de puternic, abia acum putem spune că începe cu adevărat acest campionat. După rezultatele negative din Europa ale Stelei şi CFR Cluj şi ele acum îşi vor concetra atenţia spre competiţia internă. Este un egal obţinut împotriva unei contracanduidate şi ne mulţumeşte?, a spus Iancu.
FC Timişoara a terminat la egalitate cu Steaua Bucureşti, scor 2-2 (0-0), , pe teren propriu, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Iancu FC Timisoara FC Steaua
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close