Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iancu acuză "cea mai mare hoţie din istoria fotbalului". FIFA nu are acte pentru depunctarea Timişoarei!

Iancu acuză "cea mai mare hoţie din istoria fotbalului". FIFA nu are acte pentru depunctarea Timişoarei!

Iancu acuză "cea mai mare hoţie din istoria fotbalului". FIFA nu are acte pentru depunctarea Timişoarei!
Sursa foto: marian iancu
31 Mai 2009   •   17:51

Marian Iancu, preşedintele FC Timişoara, nu conteneşte cu declaraţiile şocante şi dezvăluie o nouă informaţie care dă de gândit celor care urmăresc fotbalul românesc. Oficialul bănăţean a declarat că FIFA nu a luat niciodată punctele echipei, ci toată vina este al unui funcţionar al forului lui Blatter, care ar fi semnat actul la cererea conducerii FRF, act pe care îl consideră cel mai mare furt din istoria fotbalului.
"Comisia de Disciplină a FIFA nu ne-a luat punctele niciodată. N-a avut niciodată pe ordinea de zi o asemenea judecată şi nu s-au întrunit niciodată conform statului pentru a hotărî un asemenea abuz. În faţa tribunalului de la Lausanne FIFA nu a putut face dovada că au luat punctele. Un simplu funcţionar FIFA, susţinut de lipsa de profesionalism a FRF, a hotărât să ne facă această nedreptate. Când a realizat ce a făcut, funcţionarul FIFA a cerut FRF-ului să scoată de pe site-ul oficial documentul prin care a luat punctele. Este cel mai mare furt din istoria fotbalului", a precizat Marian Iancu, potrivit prosport.
Hoţia este desăvârşită crede Iancu, care spune că a fost chiar la Lausanne pentru a se edifica asupra acestui fapt şi a descoperit că actele depunctării Timişoarei nici nu existau! De altfel, Iancu a precizat că FIFA nu a putut face dovada depunctării la cererea TAS, eveniment greu de crezut pentru organizaţia care conduce la nivel mondial fotbalul.
"Am fost personal la Lausanne şi le-am cerut judecătorilor să se spună clar cine a lua hotărârea depunctării noastre. Secretarul FIFA ne-a spus că a fost o comisie care a luat această decizie şi noi am cerut mai multe date. Completul de judecată le-a cerut celor de la FIFA să trimită în timp de 5 zile toate documentele, dar nu au primit nimic. Era ultima fărădelege să fabrice documente şi au trimis o hârtie prin care spuneau că nu pot face dovada existenţei acelei decizii. Asta este numai una din acele dezvăluiri pe care le-am promis. O să mai fie şi altele. Noi ne-am trezit dintr-o dată cu o hotărâre care ne-a luat şase puncte. Cei de la FIFA voiau să-i credem pe cuvânt. Şi Federaţia e de vină pentru că erau obligaţi să ceară alte documente", a tunat Iancu la sportro.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Iancu FC Timisoara Liga I tas
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close