Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iancu: ?Din cauza lui Gabi Balint am pierdut 8 milioane de euro?

Iancu: ?Din cauza lui Gabi Balint am pierdut 8 milioane de euro?

Iancu: ?Din cauza lui Gabi Balint am pierdut 8 milioane de euro?
Sursa foto: marian iancu
26 Sep 2009   •   11:42

Balint nu mai este de mult timp antrenorul echipei FC Timişoara, dar detaliile desfacerii contractului sunt încă la fel de neclare precum la sfârşitul campionatului trecut. Marian Iancu încearcă orice metode pentru a-i plăti mai puţin bani fostului tehnician, în timp ce Balint de declară dezgustat de practicile bănăţenilor.
FC Timişoara i-a desfăcut lui Balint contractul de antrenor înaintea finalului campionatului trecut. Profund nemulţumit de rezultate, Marian Iancu consideră că vina pentru ratarea campionatului şi, implicit, a celor 8 milioane de euro venit de la UEFA, îi aparţine aproape în totalitate lui Balint. Şi, din acest motiv, încearcă prin orice mijloace, să se echiveze de la a-i plăti restanţele financiare.
Iancu s-a angajat să îi plătească lui Balint 45.000 de euro pentru ca acesta să accepte desfacerea contractului. Şi a semnat şi un act în acest sens. Acum, Iancu încearcă prin mijloace care nu au tangenţe cu etica, să scoată în faţa comisiilor acea sumă drept avans din contrat.
"Balint mai avea de primit trei rate de contract, fiecare a 15.000 de euro. Dar între timp, cât a fost la Timişoara, a mai luat sume de bani. El spune că sunt prime, eu spun că sunt avans la contract. E nevoie de o expertiză contabilă", a declarat Iancu, potrivit prosport.
"Pe nepriceperea lui Gabi am pierdut opt milioane, de aia nu vreau să-i dau banii! Am semnat pentru că am fost obligat!", a mai tunat Iancu.
Fostul atacant al Stelei şi al echipei naţionale a fost consternat de ceea ce încearcă să facă fostul său superior şi şi-a exprimat dezgustul faţă de răzbunarea lui Marian Iancu.
"Nu mai am nici un fel de respect pentru Iancu şi Chivorchian. Am vorbit ceva, am crezut că totul se bazează pe cuvîntul dat, iar acum nimic nu mai stă în picioare. Sper să se judece corect, nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă", a declarat Balint, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj: Cîrstoiu, la un pas să îl depăşească pe Nicuşor Dan
x close