Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iancu după arestarea lui Serea: ?Clasamentele sunt viciate, dar nu se vrea să cadă Steaua, Dinamo?

Iancu după arestarea lui Serea: ?Clasamentele sunt viciate, dar nu se vrea să cadă Steaua, Dinamo?

Iancu după arestarea lui Serea: ?Clasamentele sunt viciate, dar nu se vrea să cadă Steaua, Dinamo?
Sursa foto: marian iancu
29 Apr 2010   •   16:43

Preşedintele Timişoarei, Marian Iancu, nu este impresionat de arestarea fostului arbitru Ionică Serea. Conducătorul de pe Bega consideră că miza adevărată este la echipele mari din Capitală şi la unii conducători de cluburi, care ar cădea imediat dacă ar fi pedepsită corect corupţia din fotbalul românesc.
"Sunt clasamente viciate, ar trebuie să se intervină mult mai dur. Fotbalul este un fenomen social, DNA-ul ar trebui să aibă un departament special pentru asta şi ar trebui să taie în carne vie. Eu cred că ar avea mult de lucru. Ar trebuie să intervină şi în mafia pariurilor, sunt meciuri ciudate, cu echipe tari implicate în meciuri cu echipe slabe şi care sunt conduse cu 1-0 la pauză. Eu sunt sigur că există corupţie în fotbal. Ar trebuie să intervină mult mai adânc, să se cureţe tot fotbalul.?, a tunat preşedintele grupării bănăţene, la sport.ro.
?Nu se vrea să cadă Steaua, Dinamo sau echipe mari. Încă nu avem bărbăţia asta. Dacă sunt echipe mari, pot cădea şi o pot lua de la capăt. Poate vor cădea şi oameni importanţi, nu ştiu. Ar trebui să le fie frică celor care sunt implicaţi în jocuri murdare ca Serea să nu-i dea în gât", a încheiat Iancu.
Fostul arbitru Ionică Serea, care actualmente lucrează ca paznic la Penitenciarul Focşani, a fost reţinut joi pentru 24 de ore şi va fi dus la Piteşti pentru a fi audiat la Tribunalul Argeş. Serea este bănuit că ar fi luat, şi el, mită de la Cornel Penescu şi de la complicii săi pentru a favoriza FC Argeş în meciurile din ediţia trecută de campionat.

×
Subiecte în articol: Marian Iancu DNA
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close