Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iancu îi provoacă pe "câini": "Locul opt e prea mult pentru Dinamo. Nu au lot"

Iancu îi provoacă pe "câini": "Locul opt e prea mult pentru Dinamo. Nu au lot"

Iancu îi provoacă pe "câini": "Locul opt e prea mult pentru Dinamo. Nu au lot"
Sursa foto: marian iancu
19 Ian 2010   •   23:42

Marian Iancu ţine cont de rivalitatea dintre FC Timişoara şi Dinamo şi le dă "câinilor" lovitură după lovitură la nivel declarativ. Patronul de pe Bega nu crede că Dinamo este o echipă capabilă de performanţă şi consideră o minune chiar şi locul opt ocupat de "alb-roşii" la finalul turului. Explicaţia este una foarte simplă - Dinamo are un lot foarte slab, care nu poate realiza rezultate mai bune.
"Daminuţă şi Torje sunt "alb-roşii" doar de moment, dar în sufletul lor nu pot uita Timişoara. Părerea mea e că sunt doar vopsiţi, nu sunt "alb-roşii". Torje a confirmat în fotbal, Daminuţă a confirmat doar la alte sporturi, dar nu la fotbal.Sunt surprins de poziţia lui Dinamo din clasament. Mă aşteptam să fie mai jos! Nu au lotul necesar pentru a susţine o clasare superioară actualului loc din clasament!", a declarat Iancu la gsptv.
"Antrenorul" Mihai Stoica, esenţial pentru Unirea
Şeful de pe Bega a schimbat tonul atunci când a vorbit despre Unirea Urziceni, singura echipă care s-a clasat peste Timişoara la finalul ediţiei trecute de campionat. Iancu admiră munca pe care Stoica o face la Urziceni şi consideră, chiar, că acesta este adevăratul antrenor al echipei ialomiţene.
"Mihai Stoica este adevăratul antrenor al Unirii Urziceni. Bine, nu este un antrenor legitim, dar împreună cu un asemenea antrenor, Mihai Stoica poate egala sau chiar depăşi performanţele obţinute de Unirea Urziceni. Este unul din managerii buni din fotbalul românesc", a conchis Iancu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close