Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iancu ironizează Dinamo: Noi am avut adversari serioşi, nu anonimi pe care să îi batem cu 6-0

Iancu ironizează Dinamo: Noi am avut adversari serioşi, nu anonimi pe care să îi batem cu 6-0

Iancu ironizează Dinamo: Noi am avut adversari serioşi, nu anonimi pe care să îi batem cu 6-0
Sursa foto: Marian Iancu
16 Feb 2009   •   16:54

Politehnica Timişoara şi-a încheiat duminică stagiul de pregătire din Spania, iar obiectivul pentru retur e clar: titlul de campioană. În ciuda înfrângerilor suferite, Marian Iancu se declară mulţumit de prestaţia elevilor lui Balint în partidele de verificare şi spune că bănăţenii vor avea o evoluţie peste aşteptări în partea a doua a campionatului.
?Am făcut o pregătire foarte bună, ne-am antrenat printre cele mai importante echipe din Europa. E altceva să alergi cot la cot cu mari jucători ai lumii. Chiar dacă a fost mai costisitor, cantonamentul din sudul Spaniei a meritat investiţia. Jucătorii au răspuns exigenţelor staffului tehnic, s-au comportat profesionist şi sunt foarte mulţumit de ei. Am avut în faţă adversari de calibru, nu anonimi pe care să-i învingem cu 6-0?, a declarat Iancu pentru Gazeta Sporturilor, făcând referire la liderul Ligii I, Dinamo, care a câştigat la scor de tenis partida cu Zeta Golubovici, din Muntenegru.
Finanţatorul Politehnicii s-a referit şi la aşteptările pe care gruparea de pe Bega le are de la returul campionatului. ?Ne-am pregătit bine, jucătorii nou-veniţi s-au adaptat perfect. Am îmbinat excelent calităţile tinerilor cu experienţa celor care se află în lot de foarte mult timp. Din punctul de vedere al exprimării, cred că vom fi peste ce am arătat în tur. Le promit suporterilor că o să aibă o surpriză plăcută?, a spus Marian Iancu.
Poli Timişoara a înregistrat şase victorii, două egaluri şi trei înfrângeri în partidele amicale disputate în această iarnă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Iancu Poli Timisoara
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close