Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iancu: "Jucătorii se calcă între ei, daca nu intervine Sabău iau măsuri"

Iancu: "Jucătorii se calcă între ei, daca nu intervine Sabău iau măsuri"

Iancu: "Jucătorii se calcă între ei, daca nu intervine Sabău iau măsuri"
Sursa foto: ioan ovidiu sabau
23 Oct 2009   •   10:20

Rezultatul de egalitate obţinut de FC Timişoara joi în compania belgienilor de la Anderlecht l-a nemulţumit profund pe preşedintele clubului, Marian Iancu. Oficialul bănăţean nu şi-a menajat deloc jucătorii şi antrenorul, somându-l pe acesta să ia atitudine pentru a forma o echipă în adevăratul sens al cuvântului. În caz contrar, Iancu vrea să intervină personal la echipă.
"Nu sunt mulţumit de rezultat, nu mi-a plăcut jocul. Sunt câţiva jucători care şi-au dorit victoria, care au încercat să facă ceva, dar jocul nu m-a mulţumit. Este pentru prima dată când nu mă mulţumeşte, când nu văd spirit de echipă, un jucător care concurează pe altul, nu-şi dau pase, se calcă în picioare, şi de acolo confuzia pe teren. Antrenorul trebuie să se ocupe de această problemă, şi anume că nu suntem o familie, sunt jucători care se calcă între ei şi se concurează unul pe altul. Mă nemulţumeşte acest lucru. Dacă nu intervine antrenorul, atunci intervin eu", a tunat Iancu după meci, potrivit Mediafax.
Tehnicianul venit de la Gloria Bistriţa consideră că echipa sa a avut mult ghinion, Anderlecht nemeritând punctul smuls în Banat, în ciuda numeroaselor ocazii de singur cu portarul avute de fotbaliştii belgieni.
"Mi-a plăcut prima repriză, modul în care am abordat jocul, am avut iniţiativă, ritm, ocazii de a marca. Prima repriză mi-a plăcut cap-coadă şi ne-a aparţinut. A doua a fost mai echilibrată, cu puţine ocazii de gol. În vestiar am simţit voinţa jucătorilor şi ambiţia de a câştiga, erau supăraţi şi afectaţi că nu au reuşit să învingă. Au fost probleme la mijlocul terenului, jucătorii au cedat fizic, în unele momente echipa a fost ruptă în două. Este un punct norocos pentru Anderlecht, la ocaziile create ar fi trebuit să câştigăm", a declarat Sabău.
FC Timişoara a încheiat la egalitat, 0-0, partida de joi de pe Stadionul "Dan Păltinişanu" din capitala Banatului în compania belgienilor de la Anderlecht. Cu acest rezultat, Timişoara totalizează 2 puncte în trei meciuri în Grupa A a Europa League şi ocupă ultimul loc în grupă. Ajax şi Anderlecht au câte cinci puncte, în timp ce Dinamo Zagreb a rămas cu cele trei puncte luate în Banat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close