Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ianis Zicu, la pământ. Doar Răzvan Lucescu mai crede în "noul Hagi"

Ianis Zicu, la pământ. Doar Răzvan Lucescu mai crede în "noul Hagi"

Ianis Zicu, la pământ. Doar Răzvan Lucescu mai crede în "noul Hagi"
Sursa foto: ianis zicu
23 Mar 2010   •   11:39

Considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români din ultimii ani, Ianis Zicu pare să se îndrepte încet dar sigur către anonimat. Jucătorul lui Dinamo a fost aspru criticat de conducători după cele 20 de minute slabe de la Galaţi, iar Ţălnar nu este dispus să îi acorde prea multe şanse pentru a-l lăsa să-şi intre în mână. Capriciosul fotbalist este demoralizat complet şi nu se mai poate concentra pentru a reveni la forma de altădată.
?La Galaţi au fost cele mai proaste 20 de minute din viaţa mea!?, ar fi spus machidonul după partida Oţelul - Dinamo 2-3, potrivit evz.
Venit la Dinamo din postura de vedetă şi titlular în echipa naţională a României, Zicu nu şi-a putut reveni niciodată complet după accidentarea la genunchi din turul meciului cu Lazio, din 2007. Labil psihic, el este criticat vehement de conducătorii lui Dinamo:
?Zicu să se uite în oglindă mai întâi, apoi să vadă caseta meciului de la Galaţi. În locul lui, m-aş da accidentat! Trebuia să se ceară afară!?, a declarat fără nici o remuşcare Cristi Borcea despre fotbalistul său., intrat pe teren în minutul 70 al partidei de la Galaţi în locul lui Alexe.
Unul dintre puţinii care mai au, încă, încredere în calităţile lui Zicu este fostul său antrenor de la Rapid, Răzvan Lucescu. Actualul selecţioner crede că Zicu are o fire foarte dificilă şi trebuie să simtă că este apreciat şi cei din jurul său au încredere în el.
?Zicu e special, foarte sensibil. Dă totul dacă întreg anturajul este alături de el. Trebuie să i se transmită, să simtă şi să audă asta. Cei de la Dinamo şi-au pierdut încrederea în el, iar el a simţit asta. Eu îl iubesc, e un jucător fantastic, ştiu că poate reuşi. Poate ar trebui să schimbe ambianţa, oamenii de lângă el?, a declarat Lucescu pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close