Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ianis Zicu ratează derby-ul cu Urziceni, după ce s-a accidentat la antrenament

Ianis Zicu ratează derby-ul cu Urziceni, după ce s-a accidentat la antrenament

Ianis Zicu ratează derby-ul cu Urziceni, după ce s-a accidentat la antrenament
20 Mai 2009   •   20:17

Mircea Rednic a anunţat că Ianis Zicu nu va face parte din lotul pentru meciul cu Unirea Urziceni, din etapa a 32-a a Ligii I. "În afară de Tamaş, care este suspendat pentru această partidă, Zicu nu va face parte din lot, pentru că s-a accidentat la antrenamentul de ieri. În schimb, Malick a fost recuperat, la fel ca şi Ze Kalanga", a declarat Rednic.

Tehnicianul crede că Dinamo îşi va mări şansele la câştigarea titlului în cazul în care va obţine o victorie în meciul cu Unirea Urziceni, însă ştie că meciul va fi unul foarte greu. "Întâlnim o echipă puternică, harnică, foarte bine organizată, care a câştigat multe puncte în retur. Ne dorim să câştigăm, dar nu va fi uşor. Ne respectăm adversarul, ştim ce înseamnă să câştigăm trei puncte acolo", a mai spus Rednic, citat de Mediafax.

Ionel Dănciulescu consideră că dinamoviştii sunt pregătiţi să scoată un rezultat bun la partida cu Unirea Urziceni. "Fiecare meci al lui Dinamo din ultimul timp a fost ca un fior. Şi partida cu Urziceni va fi una importantă, dar mai avem alte două foarte grele după. Unirea este o echipă puternică, dar noi suntem pregătiţi să scoatem un rezultat bun. Nu va fi uşor", a adăugat Dănciulescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ianis Zicu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close