Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ienei crede că Steaua ar trebui să se bazeze pe jucătorii săi trimişi la Buzău

Ienei crede că Steaua ar trebui să se bazeze pe jucătorii săi trimişi la Buzău

Ienei crede că Steaua ar trebui să se bazeze pe jucătorii săi trimişi la Buzău
22 Dec 2008   •   18:48

Un susţinător asiduu al tinerilor jucători, Emerich Ienei aşteaptă cu nerăbdare întoarcerea foarte tinerilor Tudose, Bicfalvi şi Ochiroşii de la Buzău, pentru a fi folosiţi la echipa de seniori a Stelei. Antrenorul de la Sevilla crede că ei, deşi neexperimentaţi, ar aduce un plus în jocul echipei din Ghencea, care a suferit mult în ultimele sezoane. Încă doi jucători de mare valoare ar reprezenta, în opinia fostului tehnician, o fundaţie bună pentru a construi o echipă redutabilă.
Aceasta este tehnica prin care Ienei susţine că s-au obţinut şi performanţele din 1986, când echipa era rezultatul unei selecţii continue, care până la urmă a dat rezultate. El afirmă, totutşi, că durează mult contrucţia corectă a unei echipe, chiar 5 ani.
Ienei declară următoarele pe prosport.ro: "Steaua are jucători tineri care au calităţi foarte bune, cum sunt Tudose, Bicfalvi şi Ochiroşii. Mai are nevoie de 2-3 jucători de mare valoare. Asta va hotărî antrenorul, el ştie cel mai bine care sunt posturile deficitare şi pe cine trebuie să cumpere."
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua Gloria Buzau
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close