Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ienei îl sfătuieşte pe Becali: "Costea ar rezolva toate problemele Stelei"

Ienei îl sfătuieşte pe Becali: "Costea ar rezolva toate problemele Stelei"

Ienei îl sfătuieşte pe Becali: "Costea ar rezolva toate problemele Stelei"
Sursa foto: Emerich Ienei
12 Feb 2009   •   15:48

Antrenorul de la Sevilla, Emerich Ienei, este de părere că atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea, ar fi o soluţie viabilă pentru echipa din Ghencea. Tehnicianul consideră că fotbalistul a arătat reale calităţi în meciurile disputate până în acest moment pentru echipa naţională, sugerându-i patronului stelist, Gigi Becali, că mai bine ar fi să în cumpere pe oltean decât să ia mai mulţi străini fără valoare.
?Partida dintre România şi Croaţia a fost un test util, în special în prima repriză. Mi-au plăcut foarte mult Cociş , Marica şi Florin Costea, care în opinia mea este un fotbalist cu reale calităţi. Gigi Becali ar face bine dacă ar încerca să-l transfere la Steaua. Costea le-ar rezolva problemele de pe partea stânga a atacului. Este un jucător înalt, cu viteză şi are un dribling foarte bun. Decât sa dea bani mulţi pe tot felul de jucători străini, Gigi Becali mai bine l-ar aduce pe Costea la Steaua. Sunt convins că acest jucător le-ar rezolva toate problemele. El se pliază perfect pe jocul Stelei?, a declarat pentru prosport.ro fostul antrenor al Stelei şi al echipei naţionale a României.
Ienei este tehnicianul care a condus echipa Steaua către cea mai mare performanţă din istoria clubului, câştigarea Cupei Campionilor Europeni în mai 1986, împotriva FC Barcelona, într-un meci care s-a jucat pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla.
Foto: www.uefa.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close