Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ienei nu crede în zvonuri: "Chivu nu renunţă la naţională, îşi iubeşte ţara"

Ienei nu crede în zvonuri: "Chivu nu renunţă la naţională, îşi iubeşte ţara"

Ienei nu crede în zvonuri: "Chivu nu renunţă la naţională, îşi iubeşte ţara"
Sursa foto: cristian chivu
01 Iun 2010   •   23:40

Fostul selecţioner al României şi antrenor al echipei Stelei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni este sigur că "tricolorii" nu-l vor pierde prea curând pe Cristian Chivu. Căpitanul echipei naţionale ar fi insinuat, spun unii, că vrea să renunţe la echipa naţională. Ienei consideră că nu există nicio şansă să se întâmpla acest lucru.
"Trebuie să se facă o revigorare a echipei naţionale. Trebuie să sacrifici ceva ca să câştigi. E periculos ce se întâmplă acum. Chivu nu va renunţa la echipa naţională. Cine renunţă înseamnă că nu-şi iubeşte ţara.", a declarat Emerich Ienei.
Trecând la alt subiect, fostul antrenor nu este de acord cu renunţarea definitivă al Adrian Mutu doar din cauza comportamentului acestuia. Ienei consideră că Mutu are prea multe calităţi fotbalistice pentru a fi ignorat de selecţioner.
"Răzvan Lucescu nu ar trebui să renunţe la Mutu dacă acesta demonstrează că e încă valoros. A greşit dacă a spus aşa. E greu să înlocuieşti jucători precum Chivu, Mutu sau Rădoi", declarat Ienei la GspTV.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close