Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ienei nu vede cu ochi buni revenirea lui Lăcătuş la Steaua

Ienei nu vede cu ochi buni revenirea lui Lăcătuş la Steaua

Ienei nu vede cu ochi buni revenirea lui Lăcătuş la Steaua
16 Dec 2008   •   13:31

Antrenorul echipei Steaua din 1986, Emerich Ienei, nu şi-a ascuns surprinderea la auzul veştii că Marius Lăcătuş se va întoarce pe postul de tehnician în Ghencea, după numai o lună şi jumătate după ce-şi dăduse demisia.
Ienei a declarat pentru gsp.ro că, dacă ar fi să comenteze această revenire, nu ar face decât să-l jignească pe fostul său elev şi că vrea să se ferească de acest lucru: ?Nu mă puneţi să îmi spun o părere despre întoarcerea lui Marius Lãcãtuş pe banca Stelei, pentru cã nu e bine.? Fostul antrenor se arată foarte suprins de această decizie, care i se pare curioasă şi neaşteptată, mai ales după cuvintele urâte pe care Lăcătuş a trebuit să le audă de la patron cu ocazia plecării.
De altă părere este colegul de echipă al lui Lăcătuş din anii de după Revoluţie, Damian Militaru. Fostul jucător al Stelei îl contrazice pe Ienei şi consideră că revenirea la Steaua este o decizie înţeleaptă, care va duce la multe realizări în 2009.
Lăcătuş a plecat de la echipa din bulevardul Ghencea pe 22 octombie, după înfrângerea din Liga Campionilor cu Olympique Lyon, cu scorul de 3-5. Deznodământul partidei, seria interminabilă de insuccese, dar şi reacţia de după meci a patronului Gigi Becali, au determinat atunci demisia lui Lăcătuş. Mandatul celui care i-a urmat, Dorinel Munteanu, a fost un eşec, cu doar o victorie din opt meciuri de campionat şi Liga Campionilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Lacatus FC Steaua reactii
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close