Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ilie Dumitrescu este noul antrenor al Stelei

Ilie Dumitrescu este noul antrenor al Stelei

Ilie Dumitrescu este noul antrenor al Stelei
10 Aug 2010   •   16:53

Ilie Dumitrescu este noul antrenor al Stelei, informează gsp.ro. Fostul atacant al Stelei va fi prezentat miercuri la stadionul din Ghencea.

Alegerea lui Ilie Dumitrescu pentru postul de antrenor vine după ce, duminică, Victor Piţurcă şi-a anunţat demisia de pe banca tehnică a Stelei. Într-o conferinţă de presă susţinută luni, ex-selecţionerul a confirmat că motivul plecării sale din Ghencea îl reprezintă criticile publice aduse de patronul Gigi Becali jucătorilor stelişti, dar şi declaraţiile-oracol ale patronului stelist referitoare la jocul echipei din meciurile viitoare şi din competiţiile europene.

Marţi, Gheorghe Hagi a declarat că a refuzat propunerea lui Anghel Iordănescu de a prelua banca tehnică a Stelei, cu fostul selecţioner în post de preşedinte, pentru că doreşte să se axeze pe munca la Academia de Fotbal. Imediat după refuzul lui Hagi, Gigi Becali a anunţat că jucătorii îşi ştiu deja antrenorul, dar că acesta va fi anunţat presei doar când va fi cazul, pentru a evita "problemele".  "Nu mai spun presei şi îmi fac treburile. Îmi stric treburile mele de prost. Dacă nu vi le spuneam, poate nu le mai stricam. O să fac o conferinţă de presă când o să am ceva de anunţat şi gata", a spus Becali. 

Contactat de Mediafax, Ilie Dumitrescu a declarat că nu a semnat încă nimic, dar că "mâine, dacă va fi nevoie să vin la Bucureşti, voi veni". A venit însă confirmarea din partea finanţatorului Gigi Becali: "Mi-a spus că vrea să-l plătesc doar cu respect. Că el vine fără bani, să colaborăm. I-am spus că pentru aceste afirmaţii va fi cel mai respectat om din club. I-am spus că pentru că m-a impresionat comportamentul lui îi voi face toate poftele şi îi voi aduce ce jucători vrea. El mi-a spus că e mulţumit de lot şi Steaua va fi campioană. I-am spus că îi voi da toate puterile pe care le-a avut Piţurcă în club şi mi-a zis că nu se va băga la latura financiară ci doar la latura sportivă".

După plecarea lui Piţurcă, Gigi Becali a anunţat că Steaua va avea un nou antrenor în maximum trei zile, iar până atunci antrenamentele vor fi conduse de Leo Strizu. Becali a menţionat atunci că oferta sa pentru Piţurcă rămâne valabilă până luni, după care începe să contacteze alţi antrenori.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: antrenor
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close