Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ilie Năstase vrea să cumpere Steaua!

Ilie Năstase vrea să cumpere Steaua!

Ilie Năstase vrea să cumpere Steaua!
Sursa foto: Ilie Nastase
26 Ian 2009   •   17:36

Clubul de fotbal Steaua se pare că şi-a găsit, deja, cumpărător, în cazul în care patronul Gigi Becali se va decide să renunţe definitiv la afacerea pe care o conduce, deja, de mulţi ani.
Omul de afaceri a declarat din ce în ce mai des în ultimul timp că intenţionează să vândă gruparea din Ghencea, iar ofertele nu au întârziat să apară. Fostul star al tenisului mondial, Ilie Năstase, cunoscut ca fan al echipei "roş-albastre", a declarat, luni, că nu ar ezita să cumpere clubul în cazul în care acesta ar fi, cu adevărat, de vânzare.
Posibilitatea ar fi una reală, patronul stelist fiind aproape de a vinde în 2008 clubul unui om de afaceri rus, Dimitri Pumpianksi. Între timp, Gigi Becali a trecut printr-o severă criză de lichidităţi. Totuşi, chiar dacă în această perioadă nu are probleme de ordin financiar, "latifundiarul din Pipera" pare să fie decis să vândă clubul care, în prezent, nu mai prezintă interes pentru acesta. Şeful de la Steaua a declarat, chiar, că ar lăsa clubul şi pentru 5 milioane de euro.
"Cred că mi-ar plăcea! Dacă vinde normal. Mi-e uşor să spun da, dar dacă omul nu vinde, nu are rost să fac eu declaraţii! Mulţi conducători din România vor să se retragă, dar nu ştiu sigur de ce! Probabil nu le merge bine, dar şi pentru faptul că sunt criticaţi pentru eforturile pe care le fac!", a declarat, pentru sport.ro, fostul tenisman.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase FC Steaua Gigi Becali
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close