Antena 3 CNN Sport Fotbal intern În ce şi-a investit banii fotbalistul Bănel Nicoliţă. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la asta

În ce şi-a investit banii fotbalistul Bănel Nicoliţă. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la asta

În ce şi-a investit banii fotbalistul Bănel Nicoliţă. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la asta
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Noi 2016   •   14:53

Câştigă bani buni din sport, iar Bănel Nicoliţă pare să nu fi uitat de unde a plecat. Aşa că nu e de mirare că fotbalistul şi-a investit averea strânsă într-o grădiniţă, unde are grijă de 60 de copii.

”La antrenamente vin copii foarte săraci, care venind aici au o masă caldă, lucru care mă bucură şi mai mult, pentru că reuşesc să fac ceva pentru ei. Da, am cumpărat o grădiniţă în care am 60 de copii. E o responsabilitate în plus, însă mă bucur, am şi eu fetiţa acolo. Îmi plac copiii foarte mult, acum am grijă de 60 de copii. Nu ştiu, o să vorbesc cu soţia, o să analizăm situaţia. Acum, avem 60 de copii, o să fie 61. Vom vedea pentru că e o mare responsabilitate. M-am gândit la viitorul familiei, la viitorul meu, pentru că va veni şi un moment în care va trebui să mă retrag din fotbal şi va trebui să am un bussines din care să mă întreţin”, a declarat Bănel Nicoliţă, citat de Cancan.

×
Subiecte în articol: Banel Nicolita bani investitii
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close